Publicitat
Política · 28 de Març de 2019. 10:27h.

Torra diu que Catalunya l'estima

Afirma que "vagi on vagi la gent em rep molt bé" i li agraeixen que sigui president

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha estat entrevistat a l'Aquí, amb Josep Cuní de Ser Catalunya, on s'ha referit a les paraules pronunciades dies enrere, quan va afirmar que "jo sóc el poble". Torra ho ha atribuït inicialment a un "moment d'efervescència".

Tot i això, posteriorment s'ha volgut estendre en les seves explicacions i ha explicat que "a vegades, quan vaig arreu, cada vegada que baixo del cotxe oficial penso que aviam què passarà avui". "Jo tinc un extraordinari sentiment de gratitud amb la gent de Catalunya, vagi on vagi a mi la gent em rep molt bé. A mi la gent m'agraeix que estigui al capdavant de la presidència de la Generalitat", ha celebrat.

Per a Torra, aquest fet "forma part de la màgia del respecte que hi ha en aquest país per les institucions, i sobretot per la institució de la presència de la Generalitat. Aquesta màgia de la presidència de la Generalitat és l'important aquí".

"Quan jo devia dir aquesta frase era per dir que jo de polític no en tinc massa. Moltes vegades quan parlo amb la gent li dic 'escolta, que jo fa deu mesos estava a l'altre costat de la pancarta. La meva trajectòria política és més aviat curta. Jo he treballat a l'empresa privada, he muntat una editorial, he escrit llibres i fa un any i mig que estic en política. Entenc aquesta frase des d'aquest punt de vista".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#31 Albert, BCN, 30/03/2019 - 10:09

Horroroso este personaje... cuanto mas tonto mejor, el es el primero que no respeta las instituciones. No entiendo como hay catalanes que son tan bobos de saludar a este sucedaneo de presidente que se cree el pueblo.

#30 Demetri, Barcelona, 29/03/2019 - 09:21

Definitivament aquest pocavergonya està totalment afectat per una malatia de trastorn mental sever. Es alucinant com hem pogut arribar a permetre que un personatge que te un curriculum basat en el sectarisme i en el despreci, que ignora a tot aquell que no pensa com un lazi, estigui on està, clar que el van posar a dit. Escridasar-lo es poc

#29 Josep, Lleida, 29/03/2019 - 08:26

Si, lo adora.
Joder que individuo mas tarado.

#27 Petersellers, Bcn, 28/03/2019 - 18:27

Debe ser que sólo se baja del coche en comarcas. Que pruebe en Hospitalet, barrios perifericos de BCN y Tarragona Badalona...

#26 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Estem fent el ridícul..., 28/03/2019 - 18:21

Déu meu, es pot ser mes ximple...?