Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2018. 22:46h.

Torra diu que la independència ho arreglarà tot

El president planteja la República per “servir amb eficiència i qualitat als ciutadans”

Torra diu que la independència ho arreglarà tot

Quim Torra (foto: Govern)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha proposat la independència per donar resposta a les protestes socials que estan tenint lloc aquests dies a Catalunya, perquè considera que la “República independent” acabarà amb la “situació d’asfixia” a Catalunya.

Torra ho ha afirmat durant un acte del diari Ara per commemorar el seu vuitè aniversari, on ha lamentat que “cada any regalem a l’Estat l’equivalent a tota la despesa de salut, ensenyament, treball, afers socials i famílies”. El president ha assegurat que la solució a “aquesta situació d’asfíxia que vivim” és “una República independent que es faci responsable dels seus actes i que pugui servir amb eficiència i qualitat als ciutadans que l’han creada”.

També ha criticat que “anem amb una mà lligada a l’esquena” a l’hora d’atendre els serveis socials i les reclamacions dels treballadors públics, perquè “el dèficit fiscal és un dèficit social”. “El nostre projecte polític és, per damunt de tot, un projecte social. No fem la República per qüestions simbòliques”, ha reblat Torra.

Respecte les manifestacions dels darrers dies, el president català ha assegurat que “les reivindicacions que s’expressen al carrer són justes, lògiques, necessàries i oportunes; i, sobretot, legítimes”. Torra ha dit que el Govern treballa per “avançar en la resta de negociacions obertes i ser capaços de resoldre-les en benefici de tots”.

“Tant jo com el Govern que presideixo hem vetllat en tot moment perquè es puguin respondre amb tot l’esforç i transparència possible tenint en compte les greus i evidents limitacions financeres”, ha asseverat Torra.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#43 Vlac, Barcelona, 01/12/2018 - 06:12

" Habló el buey y dijo : Muuuu ".

#42 Neferu, Barcelona, 30/11/2018 - 20:09

¿ Y tenemos que esperar a la independencia para que arregléis todo cuanto habéis desarreglado?? Qué colla de embusteros, corruptos, ineptos

#41 Sra. Maria, Eixample esquerre, 30/11/2018 - 14:35

Estimat president Torra,

jo tinc un juanete al peu esquerre, la independència me'l curarà?

Moltes gràcies i que Déu el guardi!

#41.1 Sergi , Barcelona, 30/11/2018 - 15:13

Et dira que si, perque la independencia ho cura tot, pero tot, tot, de fet es como el Balsamo Fieragras que lo curaba todo.

#40 Protágoras, bcn.España, 30/11/2018 - 12:54

Es evidente que independencia y república son la solución a los problemas. Solo ha y que ver como está Canarias que sigue bajo el yugo de España y su tiránica monarquía y la República de Guinea Ecuatorial que independizó y ahora es libre y republicana.

#39 pepe, andorra, 30/11/2018 - 12:54

soñar es gratis.....El problema es q los sueños de estos caciques del siglo XXI es q sus sueños los pagamos todos los españoles como forma de desviar la atencion de los principales problemas de España., Por ejemplo ¿Pq todas las mujeres marroquies tienen dos niños y no trabajan y las españoles trabajan y no tienen niños? y esto esta a la vista.