Política · 24 d'Abril de 2019. 13:23h.

Torra diu que no hi haurà "estabilitat" a Europa fins que es resolgui el 'conflicte català'

El president afirma que "és impossible sense democràcia i llibertat"

Torra diu que no hi haurà "estabilitat" a Europa fins que es resolgui el 'conflicte català'

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha manifestat en una entrevista amb el diari rus Komsomólskaya Pravda que "és impossible" que hi hagi estabilitat política a Espanya i també a Europa si no es resol abans el conflicte català.

Torra ha dit que "tenim presos polítics i exiliats" i ha advertit que "fins que la situació no es resolgui, fins que l'altra part del conflicte tingui la voluntat de negociar i resoldre la situació política, la crisi catalana continuarà".

Preguntat per si hi ha forma de "retornar l'estabilitat" a l'Estat espanyol, el president ha contestat que "és impossible sense democràcia i llibertat". "Ni a Espanya ni a Europa", ha sentenciat.

Quim Torra ha afegit que "actuarem exclusivament per mètodes pacífics i democràtics". "Buscarem la manera d'escoltar la veu dels nostres ciutadans i, si decideixen la independència, naixerà un nou estat a Europa: Catalunya", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#23 pepe, andorra, 25/04/2019 - 12:11

en cuanto le quiten el juguete autonomico, la educacion y acceso al presupuesto, se acabo, a ver si hay suerte y vemos a los separatas currar algun dia en lugar de chuparnos la sangre al resto de los españoles. ¿Ya he dicho q es un brasas? Pues el igual q el resto de los dos millones de chapas separatistas q sufren los pobres españoles no separatas

#22 sid, bcn, 25/04/2019 - 11:52

Fent amics a Europa amenaçant amb desestabilitzar-la des de Rúsia, però es q no se n'han enterat de que Putin es el dimoni a Brusseles?

#21 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 25/04/2019 - 08:21

Este se piensa que en Europa importa su procés y él algo,no dice nada de si le han respondido a sus cartas enviadas que van directas al spam o papelera de reciclaje.

#20 Albert, BCN, 24/04/2019 - 22:37

Pensamiento tipico de uno que se cree superior... el supremacista este flipa mucho! jajaja

#19 catafracto, Barcelona, 24/04/2019 - 19:07

¡Europa tiembla!
¡Jajajajaaaaaaaaaaaa!!!
¿Se puede ser mas imbécil???