Política · 5 d'Abril de 2020. 14:55h.

Torra dóna lliçons

"El Govern espanyol no es pot tornar a equivocar"

Torra dóna lliçons

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reclamat al Govern espanyol que mantingui el confinament total de la població, excepte els serveis essencials i ha advertit Pedro Sánchez que "no es pot tornar a equivocar". El president, tanmateix, no ha recordat els propis errors de la Generalitat en la gestió de la crisi del coronavirus com l'anunci que va fer ahir de l’aixecament del confinament d’Igualada -vigent des del passat 13 de març- perqué “ja no té sentit” malgrat que dilluns passat defensés el tancament “perquè els assessors, els experts i els científics ens fan aquesta recomanació i aquí seguim".

Torra ha exposat en una declaració sense preguntes que "ens cal un pla de desconfinament però quan es donin les condicions i ara no és el cas i res ens indica que ens hi trobarem el 13 d’abril" i ha afegit que "res fa preveure que tinguem les proves i els tests necessaris".

“Hem d’actuar amb responsabilitat i planificació" ha reclamat el president, i ha insistit que "el Govern espanyol no es pot equivocar de nou". "Som conscients de l’extrema dificultat del moment, que requereix sacrifici i prendre decisions dràstiques, però, sobretot, planificació i rigor", ha demanat.

També ha remarcat que "tenim una ciutadania adulta, compromesa, a qui hem d’explicar la veritat". "Escoltem els experts, prioritzem la vida i la salut de les persones. Preparem-nos amb rigor per fer-ho bé a la primera. No podem fallar", ha defensat.

Quim Torra ha assenyalat que "en aquest moment, sense tests i amb l’actual situació als hospitals, els experts ens aconsellen prorrogar el confinament total". "Si no, si el Govern espanyol l'aixeca, milers de treballadors s’exposaran a la infecció quan vagin a treballar", ha advertit.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#27 Quimet lo tronat, Arbucies, 07/04/2020 - 20:08

Lecciones de com esser un bon raciste, con el aval de tv3%

#26 Quimet lo tronat, Arbucies, 06/04/2020 - 21:10

Es ruk o que?
Es tonto o la mama de canto?

#25 Comparacions innecessàries, Chez Titole, 06/04/2020 - 13:33

La incompetència regna en ambues institucions, el govern gros així com el petitó amb aspiracions d'estat son la mateixa m....., tots dos governs estàn formats d'inútils amb bones pagues i poca cosa més. El gros consta de 22 manisteris, quatre vicepresidents i una munió de colocats a dit, el petitó consta de trepes fidels a la causa i res més.

#24 Breogantuy, Tabarnia, 06/04/2020 - 12:08

¿y esto lo dice un mentiroso compulsivo?
No estoy de acuerdo con la actuación del gobierno central, me han parecido patéticos, frívolos y absurdos pero la actitud, comentarios y decisiones del Torraro me parece que supera al gobierno central

#23 Joan del Bages, Manresa, 06/04/2020 - 10:51

Com diu la dita castellana, "consejos vendo que para mi no tengo", oi Quimet ? Perquè segur que després donaràs consells de com carregar-se l'Estat de Dret i el Principi de legalitat, com crear enfrontament civil fins i tot entre famílies, com fer marxar més de 4.000 empreses, etc etc