Política · 18 de Desembre de 2019. 11:57h.

Torra: "El Barça guanyarà"

"Ha estat sempre un espai de llibertat"

Torra: "El Barça guanyarà"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha pronosticat que el FC Barcelona guanyarà el clàssic d'aquest dimecres contra el Reial Madrid al Camp Nou. Ho ha assegurat en la sessió de control al Parlament d'aquest matí.

Torra s'ha referit a la protesta que Tsunami Democràtic ha convocat aquesta tarda al Camp Nou i ha dit que "la gent s'expressarà amb liibertat, tranquil·lament; gaudirem d'un gran partit de futol i, a més a més, el Barça guanyarà". "Perfecte!", ha sentenciat.

Torra ha recordat que el portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, va dir ahir que "es pot fer un exercici de protesta democràcia i pacífica i a l'hora jugar el partit".

"El Barça ha estat sempre un espai de llibertat. Miri'n la història del Barça i, si miren una mica enrere, se n'adonaran que el Barça sempre ha representat un espai on la gent s'ha pogut expressar lliurement", ha reblat.

El president ha insistit que "jo, aquesta tarda, amb el traje del Barça i esperem que el Barça guanyi i que tinguem un bon partir de futbol i que tingui un bon partit de futbol", però ha remarcat que "la democràcia és absolutament consubstancial amb el dret de manifestació i de la protesta".

Finalment, ha defensat que "aquest és un país on la democràcia es viu amb intensitat i la gent protesta perquè la sentència és gravíssima, perquè hi ha gent a la presó, perquè hi ha gent a l'exili, perquè continua la repressió..." "Nosaltres com a Govern tenim del dret i el deure de defensar aquestes protestes", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 18/12/2019 - 15:13

si, de libertad, aun recuerdo un FCB Mallorca en el campo nuevo en el q al celebrar el gol del Mallorca casi me pegan, eso si, todos los broncas tenian un delicioso acento de badalona q echaba para atras, q de forma resumida se expresa en eso de la indefension aprendida del charnego acomplejado.

#5 Toni, Tabània, 18/12/2019 - 14:10

Una vez más el President de la Generalitat considera que todos los catalanes tienen que ser del Barça. Viva el respeto a la pluralidad de los catalanes!!!!

#4 botifler1914, Waterpus, 18/12/2019 - 13:01

si miren una mica enrere, se n'adonaran que el Barça sempre ha representat un espai on la gent s'ha pogut expressar lliurement

Y se desgañitaban en aclamaciones al Caudillo, mejor te callas MHP

#3 Ala Madrid, bbcn, 18/12/2019 - 12:41

Avui sóc merengue. Tant de bo el Madrid us deixi tremolant i us golegi fins a dir prou.

#2 ferran, jonestown, 18/12/2019 - 12:41

l’oracle de delfos ha parlat...