Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2020. 18:11h.

Torra encara creu que l'independentisme està unit

"L'Estat vol que l'independentisme es baralli", diu

Torra encara creu que l'independentisme està unit

El president del Govern, Quim Torra, ha considerat aquest dimecres que no hi ha divisió a l'independentisme tot i les desavinences que hi ha hagut durant tota la legislatura entre JxCat i ERC i malgrat la remodelació de l'Executiu que ell mateix va impulsar a principis de mes, defenestrant l'única consellera del PDECAT.

"L'Estat vol que l'independentisme es baralli, vol que ens enfrontem entre nosaltres i no ho aconseguirà, per més que ho intentin no ho aconseguirà" ha afirmat Torra en la seva rèplica als grups en el debat de política general, obviant les tensions entre JxCat i ERC que hi ha hagut durant tota la legislatura així com la recent remodelació que ell mateix va impulsar.

El líder del PPC, Alejandro Férnandez, ha apuntat que l'afirmació de Torra és "sorprenent" i "còmica". "Ha dit vostè que els unionistes no aconseguiran mai que ERC i JxCat ens enfrontem, encara sort, s'arriben a enfrontar i els hem de separar, que si no es maten. Celebro que tingui una visió tan optimista de la seva situació política" ha assenyalat Fernández en la seva rèplica a Torra.

L'afirmació de Torra es produeix després que Torra hagi fet fora del Govern l'única consellera del PDECAT, Àngels Chacón, juntament amb el conseller d'Interior, Miquel Buch i la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga a principis de mes, enmig de la ruptura en el si de l'espai postconvergent.

El president, a més, considera que l'independentisme no està dividit malgrat que ERC hagi demanat reiteradament la convocatòria d'eleccions al Parlament en contra del seu propi criteri i després que ell mateix donés per acabada la legislatura un cop s'haguessin aprovat els Pressupostos el passat mes de gener.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Un sol pobleee, Barcelona, 17/09/2020 - 12:15

Conclusió d'un fanàtic indepe: els catalans, un sol pobleee, units, güenos, cults i guapos, la resta d'espanyols, bèsties amb forma humana, aquest és el nostre precari MHP de Catalunya, tot un intel.lectual brutal

#6 Coque, El Centro de Tabarnia, 17/09/2020 - 09:45

"Torra cree que el independentismo está unido" Pero que tierno.... igual que yo cuando creía que a los niños los traía la cigüeña

#5 Marcial, Santa Coloma, 17/09/2020 - 08:34

"El valor se encuentra en lugares improbables" JRR Tolkien

Estaba raro, parecía ensimismado, contestaba de manera incongruente, absurda, disparatada. Sólo pensaba en resistir, la trinchera, el mauser, la tropa, la fuga, la alcantarilla, el disfraz de emo, en como pasar a la historia como socías del capitá collons.

#4 Montse Quatre, Barcelona, 16/09/2020 - 20:02

Tot es comediota, i el sàtrapa el primer en fer.la. Tota la banda estan per munyir la menjadora, els uneix els càrrecs, les prebendes, els salaris, les subvencions i les corrupcions, els favoritismes d'amics i familiars, i si poguessin l'expoliació de tots els patrimonis dels ciutadans. Tots haurien d'estar entre reixes in secula seculorum

#3 Xisxes, Barcelona, 16/09/2020 - 19:53

Si, si... cuentaselo a los fariseos de ERC que ahora estan mas del.lado del gobierno de España que del.indepentismo. Ultimamente eras un estorbo.para sus fines.

#3.1 Sorry, Girona, 17/09/2020 - 13:06

Los proislámicos de ERC no es que estén unidos al gobierno de España, están arrimados a Pedro Sanchez y especialmente a su socio el arremangado, consideran al duo Dinámico como el mal menor y posibles aliados tal como hace Bildu en otra latitud. España y su gobierno no tienen mucho que ver.