Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2020. 16:46h.

"Torra era plenament conscient de la desobediència"

Alejandro Fernández: "no va ser una mostra de massa intel·ligència"

"Torra era plenament conscient de la desobediència"

El líder del PPC, Alejandro Fernandez, ha afirmat aquest dimarts que el president de la Generalitat "era plenament conscient del que significa desobeir la Junta Electoral" i ha considerat que desafiar la JEC "no va ser una mostra de massa intel·ligència".

"No va ser una mostra de massa intel·ligència desafiar la Junta Electoral. Torra era plenament conscient del que significa desobeir a la Junta Electoral, que es va posicionar perquè estàvem en campanya electoral i més enllà del contingut de la pancarta, que era el lema que havia presidit els actes públics d'unes determinades formacions polítiques" ha apuntat el dirigent popular en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Fernández ha manifestat que el president de la Generalitat ha "d'assumir la seva responsabilitat" després que prengués la decisió "ell solet". "Torra ha d'assumir la seva responsabilitat i no utilitzar els catalans com a ostatges per una decisió que va prendre el solet i que res té a veure amb preservar la dignitat de la presidència de la Generalitat" ha indicat.

"Només està en mans de Torra, convocant eleccions, evitar que Catalunya entri en una situació de paràlisi política, amb un govern en funcions, i un Parlament que no podria legislar" ha afirmat el líder del PPC, advertint que "la pilota és a la teulada de Torrent, si Torra no convoca".

"El més normal seria que s'obrís una ronda de converses entre els grups polítics i si després no surt un candidat amb un suport sòlid suficient, activar el rellotge electoral per convocar eleccions" ha dit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Neferu, Barcelona, 23/09/2020 - 13:22

¿ Inteligencia, Sr. Fernandez? para nada, ni un mísero gramo de inteligencia pues, d’on no n’hi ha no en pot rajar.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 22/09/2020 - 17:37

"no va ser una mostra de massa intel·ligència" ¿Cuándo ha dado este personaje signo de inteligencia? No ha llegado a su cargo por ella, sino por ser el esclavo del golpista fugado.