Publicitat
Política · 5 d'Octubre de 2018. 13:55h.

Torra es confessa amic dels CDR

"Els meus amics i la meva família en formen part"

El president de la Generalitat, Quim Torra, en la seva roda de premsa davant dels mitjans de comunicació, ha evitat condemnar els CDR perquè "jo he estat treballant en organitzacions com Òmnium, l'ANC o altres. Els meus amics i la meva família formen part dels CDR i d'altres organitzacions".

"Com vinc de l'independentisme de base crec que el moviment independentista ha anat de sota cap amunt. Aquest no ha estat un moviment creat des d'un despatx o des d'un laboratori. Fins que Espanya no no se n'adoni d'això no se n'adonarà de la força de l'independentisme , que surt des del poble".

El president considera que l'independentisme "surt reforçat de les presons, surt reforçat de l'exili. En països europeus nostres exiliats no són rebuts com fugats, sinó com a líders democràtics. I es mouen per tot l'espai europeu donant conferències per les universitats més prestigioses".

Els CDR davant el Parlament, després de la manifestació del primer aniversari de l'1-O
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 M. Castejón, Gavá, 06/10/2018 - 10:25

Para mi a según que lo tildan de prestigio y es un dramon que no dream on. Más que prestigio, Prestige el caso gallego. A cualquier cosa le llaman Universidad, la cual adolece en múltiples ocasiones de lo que presume y transmite a la sociedad. Solo falta que nos digan que cuando ellos van les canten Estos indepes como molan se merecen una ola. Y

#13 Ernesto, Barcelona, 05/10/2018 - 20:47

No es que simpatice con los CDR, es que es su patrocinador y coordinador general.

#12 Albert, BCN, 05/10/2018 - 18:29

A que animal lo manipulan primero con una zanahoria y luego con una porra? perdon con un palo?... mmm al burro.

#11 Victor, Sabadell, 05/10/2018 - 17:45

VOX ja està trucant a la porta, feu costat al Parlament...

#10 joan, manresa, 05/10/2018 - 17:27

El Casal obrint la seva pantalleta des de .,qui lo sa..---Ya está tot dit. Are ya entenem la situació en que vivim..,i podem assegurar que axó anirà a pitjor..,esperem que algú posi una miqueta d'ordre en aquest desgavell.Potser el PDCAT hauria ya de buscar un substitut al Sr.Torra,o anar a unas eleccions.Sap greu,molt greu..pro no es pot mes ya.