Publicitat

"Em vaig manifestar i em manifestaré les vegades que calguin"

Torra es defensa

L'expresident de la Generalitat, Quim Torra, i la presidenta del Parlament, Laura Borràs, han carregat contra el tinent d'alcaldia de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, després que els resposabilitzés en part dels aldarulls que s'han produït aquest cap de setmana a Barcelona en dos macro-botellots.

Torra li ha replicat en un tuit que "per centrifugar la vostra incompetència absoluta, busqueu altres excuses" i ha afegit que "fa basarda pensar que vau formar part d'un govern de la Generalitat". "Em vaig manifestar i em manifestaré les vegades que calguin (dissabte, per exemple) per la independència de Catalunya", ha defensat.

Borràs, per la seva banda, ha dit a Batlle que "defugir les pròpies responsabilitats és la manera més ràpida de desprestigiar les institucions" i li ha reclamat que eviti "generar més confusió". En aquest sentit, li ha recordat que va el dos de març va visitar Pablo Hasel com a portaveu de JxCat a Madrid i set dies més tard va anar a Vic a visitar la comissaria. "Defensaré sempre la llibertat d’expressió", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 Sergi Sergio, Barcelona, 27/09/2021 - 20:05

Que personajillo tan nefasto y cobarde, todo numeritos para hacer ver, la pancarta, a cortar carreteras, hacer declaraciones e ir a comer calçots y a beber ratafia. Luego a cobrar la pension vitalicia y santas pascuas. Lo dicho un personajillo, un mequetrefe de mucho cuidado.

#11 Marti , Palafrugell, 27/09/2021 - 18:51

"Perque per collons, tal com he demonstrat mil vegades, ningu mes que jo"

#10 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 27/09/2021 - 17:47

Normal, con el sueldo que te ha quedado (sin pegar palo al agua) y no teniendo nada mejor que hacer, puedes manifestarte todos los días, sea en la Meridiana o donde te plazca. Total luego te vas en tu coche oficial y listo (a casa a seguir twieteando)

#9 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 27/09/2021 - 16:00

El treus de la seva ratafia, de les seves fires d´alls, dels seus botijos i les seves misses, dels balls de rams i les seves pancartes de quita y pon i s´avorreix

Ell es un cabdill, un home d´accio, un indomable com el com el Capitá Enciam

Enamorat de l´olor de napalm pels matins necesita sentir l´adrenlina recorrent el seu cuerpo serrano

#8 BEJOTA, BCN, 27/09/2021 - 15:55

LE ECHO MUCHO DE MENOS , TORRA, PORQUE CADA VEZ QUE HABLA PIERDEN 3000 VOTOS. APRETEU !
El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario moviliza