Publicitat

El 2018 deia que sense Pressupostos “els governs acostumen a dimitir”

Torra es desdiu

Quim Torra, abans d'entrar a la reunió del Consell Executiu (foto: Govern)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha descartat aquest dijous en una entrevista a Rac1 convocar eleccions anticipades al 2020, malgrat que fa dos anys considerava una “autoexigència” dimitir si els governs eren incapaços d’aprovar els Pressupostos.

Tanmateix, Torra ha assegurat ara que “mai m’he plantejat la dimissió”, malgrat que el seu govern ha estat incapaç d’aprovar els comptes de la Generalitat. “Si de mi depèn, no hi haurà eleccions al 2020”, ha reblat.

El president del Govern ha reiterat que “no tinc cap intenció d’avançar eleccions, però vivim en uns temps en què no tot depèn de les decisions del president”. “Mentre jo cregui que serveixo per culminar el procés d’independència, jo seguiré”, ha asseverat.

Aquestes declaracions són contradictòries amb les que va pronunciar a principis d’agost del 2018 en una entrevista a l’ACN. Torra va manifestar llavors que “els governs acostumen a dimitir si els seus pressupostos no són aprovats i em sembla que això és un mandat democràtic d'autoexigència”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 No és veritat, Bcn, 21/11/2019 - 23:59

El conflicte polític l'heu creat vosaltres, burgesia catalana corrupte.

#5 ATL.LOTA, PINEDA, 21/11/2019 - 23:47

Aquest home hauria de dimitir, No val per el que fa. La pèla és la péla no Quim?no em representes, ni he vist inutils com tu, que segueixes per cobrar i cobrar.Has fet molt de mal Catalunya. No et fa vergonya?

#4 Torna al Born, Bcn, 21/11/2019 - 22:45

Torra, torna al Born, a fer de guía turístic per les deixalles del Born, que són un rotllo sense cap interès.

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/11/2019 - 18:25

El treus de la seva ratafia, dels seus alls, dels seus botijos i les seves misses, de les seves mogetes amb butifarra i les seves pancartes de quita y pon i s´avorreix

Lo Tio Agonias es un home d´accio, un Noi del Sucre de rosari i aigua beneida

No pot viure sense sentir l´adrenalina recorrent el seu apol.lini cuerpo serrano

#2 Protágoras, bcn.España, 21/11/2019 - 18:19

El informe The Global State of Democracy 2019, publicado por el Instituto Internacional para la Democracia y la Asistencia Electoral (International IDEA), sitúa a España como la décimotercera democracia entre 158 Estados analizados. Toma nota Torras.