Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2019. 18:53h.

Torra es fa el valent

El president de la Generalitat manifesta que no retirarà la pancarta dels presos de Palau

Torra es fa el valent

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que no retirarà la pancarta a favor de la llibertat dels dirigents independentistes presos i dels que estan a l'estranger del balcó del Palau de la Generalitat.

Torra ha assegurat en un comunicat de premsa que aquesta reivindicació "és un clam molt majoritari de la societat catalana i un compromís democràtic del govern amb les persones que pateixen repressió per haver defensat la democràcia, els mandats electorals i els drets fonamentals".

El cap de l'Executiu català també ha informat que presentarà, a través dels seus representants legals, un recurs contra la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que l'insta a retirar la pancarta.

"El president Torra considera que es tracta novament d'una vulneració flagrant del dret a la llibertat d'expressió i d'opinió, com ja es va produir quan la Junta Electoral Central va ordenar-ne la retirada, de manera irregular i sense tenir les competències per fer-ho" assegura en el comunicat.

"És per això que no retirarà la pancarta per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats que hi ha al balcó del Palau de la Generalitat. Aquest és un clam molt majoritari de la societat catalana i un compromís democràtic del Govern amb les persones que pateixen repressió per haver defensat la democràcia, els mandats electorals i els drets fonamentals" conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#17 Ramón, Barcelona, 23/09/2019 - 00:01

No lo veo.

#16 Ramón, Barcelona, 22/09/2019 - 23:29

Me recuerda aquellos chulos de barrio de los 80 que provocaban las peleas y empezaban a chillar cogerme que lo mato y no lo sujetaba nadie jajajaja venga campeón aprieta y al talego.

#14 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 21/09/2019 - 18:31

Dicen que el racis Torras ha contratado la compra de un coche con maletero XXL... Cualquier día, después de excitar a sus borregos, se nos va de viaje. Je... Je

#13 Figueras, Figueras, 21/09/2019 - 17:14

Asi, con dos ....., Como te van a poner en las duchas de prisión

#12 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/09/2019 - 11:44

¿Torra valiente? Ja, ja, ja. Dicen que se le ha visto en un concesionario probando maleteros.