Publicitat
Política · 10 d'Octubre de 2018. 12:10h.

Torra es mor "de ganes" d'abraçar Puigdemont

El president diu que té "pressa" per treure els polítics de la presó

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que té "pressa" per treure els polítics presos de les presons i ha reclamat un gest a Pedro Sánchez "abans de novembre". "Em moro de ganes d'abraçar el president Puigdemont i la Marta Rovira aquí, en aquest Parlament", ha manifestat.

Torra ha exposat durant la sessió de control que "volem parlar de tot, però també del dret d'autodeterminació", però ha remarcat que "tenim presos polítics i exiliats perquè van organitzar un referèndum". "És el tema central d'aquesta legislatura i s'ha de resoldre", ha sentenciat.

El president ha fet una crida a la unitat de l'independentisme perquè "aquest país necessita que tots a una recuperem l'esperit del primer d'octubre, elèctric, que ens va mobilitzar a tots". "Aquell dia vam vèncer l'impossible. És un esperit de victòria que cal consolidar, tots junts i endavant", ha defensat.

Finalment, Quim Torra ha afirmat que el "tema central" de la legislatura són el "dret a l'autodeterminació" i els "presos polítics i exiliats". "Els catalans tenen pressa per exercir el dret d'autodeterminació", ha conclòs.

Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#42 Albert, BCN, 10/10/2018 - 22:35

A ver si estos dos van a ser como el epi y el blas... jjjj

#41 recluta, conca, 10/10/2018 - 19:25

¡Pues al mismo tiempo le lames el culo!

#40 Alejandro, Barcelona, 10/10/2018 - 17:46

Por cierto Quim: a la política hay que venir llorado de casa.

#39 Alejandro, Barcelona, 10/10/2018 - 17:44

Quim: vete a Waterloo o a Escocia y te quedas abrazado a cualquiera de los dos. No te vamos a echar de menos.

#38 joan, manresa, 10/10/2018 - 17:40

tinu.)amb sentimentalismes..,es dur ,sí.,molt dur.Es injust ,sí.Pro el govern te l'obligació de governar,i "estudiar"com pot millorar i solucionar la situació d'aquestes personas..,i entenem ,ep,segons la nostra opinió, que no els fan cap favor. Nomes fen els saltimbanquis o els revolucionaris de carrer, poca cosa ayudaran. A Governar per TOT C