Publicitat
Política · 28 de Març de 2020. 21:38h.

Torra es reivindica

El president diu que Sánchez ha “escoltat finalment les demandes de Catalunya”

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha ressaltat que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha aplicat “finalment les demandes de Catalunya” i ha aprovat el confinament de totes les persones que no treballin en serveis essencials.

“Vull agrair al president espanyol que hagi escoltat finalment les demandes de Catalunya”, ha afirmat en un discurs institucional aquest dissabte des de la Casa dels Canonges. El president català també ha demanat que el “confinament total” vagi acompanyat de mesures econòmiques i socials “a l'altura de la magnitud de la crisi”.

Torra ha assegurat que “no hi pot haver límits al suport als treballadors, als autònoms i a les empreses, així com els sectors dependents i que requereixen del suport de la societat i de l’administració pública”.

El president del Govern ha fet una crida a “començar una nova fase” en la lluita contra el coronavirus per aconseguir el “contagi zero”, així com “tests massius a la població”. “Com més tests es facin, més eficaçment podrem lluitar contra la pandèmia. I cal actuar amb rapidesa, amb la màxima diligència”, ha indicat.

“Ara, cal intensificar al màxim el suport al sistema de salut i als serveis d'emergències i de protecció civil en les seves tasques essencials per guanyar aquesta lluita compartida per l'esperança i per la vida”, ha conclòs Torra.

 

Quim Torra
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 Confinació total, Barcelona, 30/03/2020 - 18:42

Penso que ha estat un error una confinació total, el 90% de les empreses són imprescindibles i essencials, el que s'ha creat és un caos i pot empitjorar encara més la situació

#21 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., ¿ DE QUE SERBEIX CONFINAR TOT CATALUNYA ? SI DEJAIS MORIR LA GENT GRAN EN LES RESIDENCIES , I ELS RI, 29/03/2020 - 22:22

CONFINAR TOT CATALUNYA Para QUIM TORRA Es una manera de SEPARAR CATALUNYA DE ESPAÑA .Poner Fronteras entre Catalunya y España este es la Fantasia de Quim Torra A el le importa poco que se mueran los Catalanes EL DEBE OBEDECER A PUIGDEMONT a nadie mas sI LE IMPORTARA LOS CATALANES Salvaria la gent gran cosa no fa, Residencies = Gabias

#20 Figueras, Figueras, 29/03/2020 - 19:53

No opino igual que Torra, pero oye, si sirve para que te calles y dejes de dar x cu.... unos dias! Bienvenido sea!!

#19 catalanoide, Bcn , 29/03/2020 - 14:52

Finalmente escucho a Dios Torra. Un ser supremo ...

#18 ferran, jonestown, 29/03/2020 - 14:09

que li donin el nobel de medicina i el de la pau...