Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2020. 17:45h.

"Torra és un pobre home"

Jordi Canal, historiador: "Fa temps que els presidents de la Generalitat no tenen dignitat"

"Torra és un pobre home"

Jordi Canal al seu despatx a l'École des hautes études en sciences sociales

L'historiador i professor Jordi Canal ha afirmat que "Torra és un pobre tipus" i ha considerat que la declaració que va fer aquest dimarts sobre la Monarquia va ser "indigna". "Fa temps que els presidents de la Generalitat de dignitat no en tenen massa" ha lamentat en l'entrevista. Canal, que ha concedit una entrevista a e-notícies aquest dimecres, també ha apuntat que "la Monarquia s'ha convertit en la diana de l'independentisme" per tal de "tapar les seves vergonyes".

"Torra és un pobre tipus, ho està mostrant dia rere dia. Hi ha tants exemples... l'última setmana ens ha donat exemples enormes" ha apuntat el professor. "La declaració de Torra sobre la marxa del Rei és indigna d'un president de la Generalitat" ha dit, lamentant que "fa temps que els presidents de la Generalitat de dignitat no en tenen massa".

Jordi Canal ha explicat que "Torra demana l'abdicació del Rei per tapar la seva gestió" durant la pandèmia i ho ha fet extensiu a la resta de l'independentisme. "La Monarquia s'ha convertit en la diana de l'independentisme, per tapar les seves vergonyes" ha recalcat.

L'historiador ha assenyalat en l'entrevista que les actituds de Torra durant la pandèmia "demostren que té una talla moral molt baixa". "Veient les declaracions de l'Espanya ens mata i moltes coses que hem sentit d'ell i del seu cercle crec que demostren una talla moral molt baixa" ha manifestat.

El professor ha considerat el procés com "un cop d'Estat postmodern" i ha recalcat que "el que va fer Puigdemont l'any 2017 va ser un cop d'Estat". "El procés deriva en aquell intent de cop postmodern, com va dir Gascón en un dels seus llibres. Postmodern, però hi havia una clara voluntat de trencar amb la Constitució i amb l'Estat, per tant hi ha un intent de cop. Aquest intent provoca que l'antic president hagi de fugir i es converteixi en un pròfug" explica en l'entrevista.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 Jaume, Castellcir, 08/08/2020 - 15:26

El president ha demostrat ser unaa bona persona,no com tu!!

#18 Pere, Barcelona, 08/08/2020 - 09:28

TIENE RAZON ESTE HISTORIADOR .

TORRA ES UN POBRE HOMBRE,
HOMBRE POBRE NO ES !!!!!

SABE ROBAR MUY BIEN

#17 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 07/08/2020 - 18:02

Un labriego al que Puigdemón calzó una gorra y lo puso a dirigir la república.

#16 Sergi Sergio, Barcelona, 07/08/2020 - 16:55

Por eso nadie hace caso de lo que diga este pobre hombre, sale y dice "que no salga nadie de casa, que se quede todo el mundo en casa y si tienen que salir sea solo para algo esencial e imprescindible" y aquel mismo dia salen de Barcelona 400.000 vehiculos.

#15 Pere que tomba, Bcn, 07/08/2020 - 11:43

I el Juanca? Bé, gràcies.