Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2021. 09:47h.

Torra es va posar a plorar una desena de cops durant la pandèmia

El llavors president va necessitar "suport psicològic"

Torra es va posar a plorar una desena de cops durant la pandèmia

 

El llavors president Torra va plorar quasi una desena de vegades durant la pandèmia quan estava confinat a la Casa dels Canonges per haver donat positiu amb el covid i va necessitar "suport psicològic", segons explica ell mateix al llibre "Les hores greus" (Símbol Editors).

El primer cop va ser el 18 de març -la pandèmia havia esclatat només uns dies abans- quan confessa que "ploro. És la primera vegada en tant de temps. Ploro al llit". El dimecres 25 anota: "No puc més. Pujo a l'habitació i em poso a plorar". Fins i tot truca a un dels seus col·laboradors, Pere Cardús, "i penjo perquè no aguanto les llàgrimes".

L'endemà "ploro desconsoladament" i admet que "no pot ser. Estic entrant en una depressió". A la nit truca a casa i "tampoc sóc capaç d'empassar-me les llàgrimes". "Prou. Demà truco a la psicòloga. No puc continuar així", afegeix.

El diumenge 29 li telefona i "no he fet altra cosa que posar-me a plorar". Torra fins i tot plora el dia abans quan el truca l'exdiputat de la CUP Antonio Baños "per donar-me ànims".

El dimarts dia 7 d'abril, "em trenco, un altre cop. Feia dies que anava fregant els plors" i el 15 "em desfaig en plor una altra vegada, pensant en tants morts, tant de dolor!". El 21 el ve a veure un "psiquiatre del Clínic" i "li explico com puc aquest mes que he passat, els morts, la responsabilitat, els errors que s'han comès".

 

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#47 bejota, bcn, 17/08/2021 - 12:06

LE ECHO MUCHO DE MENOS ,TORRA, PORQUE CADA VEZ QUE HABLAS PIERDES 3000 VOTOS.EL SEPARATISMO ESTA LLENO DE "PLORAMIQUES"COMO MARTA ,ROVIRA , ORIOL JUNQUERS Y ES "PAIO".

#46 Marcial Heredia, el circo de la tele, 16/08/2021 - 10:39

Las llorera del pájaro solo conmueve a las plañideras del huevo amarillo. ¿Lloró cuando subió el impuesto de sucesiones en plena mortandad de la pandemia? o cuando consideraba subhumanos a los conciudadanos que discrepaban? A quien quiere enternecer este charlatán.

#45 Ítaca Vice, Amer, 15/08/2021 - 13:10

vaja... el virus llacrimal de la Rovira ha contagiat al CoTorra y la Colau(eta)


.... curiós

#44 Pan con tomate y jamón ibérico, El Trabuco catalán., 15/08/2021 - 13:01

¡Uy...! ¡pobre...! pues mira que lo siento... ¿y los mocos te los limpiabas con un pañuelo amarillo...?

Como es posible que un tipo tan... psicológicamente débil sea "colocado..." al frente del "pueblo elegido..." en su heroica travesía del desierto... ¡Anda que...! ¡si Moisés o Josué levantaran la cabeza...!

#43 Ojotuerto, Calafell.TAB, 15/08/2021 - 09:52

Lágrimas de nacionalista vasco vaciando embalses en Zamora con una ola de calor, o las dos arpías por la radio catalana diciendo que no atenderían a los mayores (al Síndic sí, en la planta enchufats del Clinic). Gracias Messi30, tus lágrimas nos han enseñado lo que le gusta a la parroquía. Que les lloren. O en tú piscina en la noche.