Publicitat
Política · 5 de Gener de 2020. 11:44h.

Torra evita responsabilitats

“Algú per alguna confusió va entrar al Palau de la Generalitat” per arriar la bandera espanyola

Torra evita responsabilitats

Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, atribueix a una “confusió” el fet que una persona aliena al personal del Palau de la Generalitat hi accedís per retirar la bandera espanyola de l'edifici durant uns 10 minuts.

Torra va explicar aquest dissabte en una entrevista al Preguntes Freqüents que “algú per alguna confusió va entrar dintre del Palau de la Generalitat”. El president del Govern diu que s'està investigant qui va accedir a la institució perquè “això no pot passar”.

Per altra banda, respecte la resolució de la JEC que demana la seva inhabilitació, va assegurar que “ha arribat el moment de plantar-se i dir prou”. “No pot continuar aquesta degradació de les nostres institucions”, va reblar.

“Tenim 67 diputats que estan disposats a defensar la institució de Presidència de la Generalitat i a no acceptar ni acatar cap ordre que pugui venir a violentar la sobirania del Parlament”, va manifestar Torra, malgrat que assumeix que “és molt probable que aquest procés acabi amb la meva inhabilitació”.

El president del Govern va assegurar que no té previst nomenar un vicepresident o un conseller en cap de JxCat per evitar que la presidència de la Generalitat recaigués en el vicepresident, Pere Aragonès, d'ERC, en cas que el Tribunal Suprem ratifiqués la inhabilitació. “No penso en aquesta hipòtesi”, va afirmar, alhora que afegia que l'Estatut no recull que una inhabilitació de la JEC sigui motiu per al cessament d'un president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#21 atl.lota, pineda, 06/01/2020 - 21:28

Pero que cagado es. !!!!! Eludiendo lo que sabe de sobras, Anda que te espera una buena jubilación y un gran sueldo. Vete y no incordies más. Ya te encontraran además un buden trabajo bien remunerado ya...

#20 Gregari, VNG, 06/01/2020 - 19:12

Mañana voy a entrar al Palau de la generalitat y subiré hasta la azotea, supongo que no podré pasar ni de la puerta, con lo que quedará demostrado que torra es ...

#19 A., Barcelona, 06/01/2020 - 01:08

Això ha estat una conspiració castellano-liberal (la versió judeo-masònica dels nostres llacistes)

#18 Alejandro, Santa Coloma de Gramanet, 05/01/2020 - 23:35

este lo que lo tiene difícil es nombrar al siguiente a dedo cada MHP anterior ha ido nombrado a uno mas fanatico e inu til que el mismo y a este la única opción que le queda cerca del parlament es un mandril del zoo

#18.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 07/01/2020 - 23:26

Acertaste de pleno. Pero un mandril ya quedaría por encima de Torra..jajajaja

#17 Tirant, Bcn, 05/01/2020 - 21:49

A més, covard i hipòcrita ... com tots els militants separatistes. "Tira la pedra i amaga la mà".