Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2018. 18:41h.

Torra exigix a l'Estat actuar contra els policies que “fan o justifiquen agressions”

El president envia una carta a la delegada del Govern espanyol pels insults a dos diputats d'ERC i l'agressió a Jordi Borràs

Torra exigix a l'Estat actuar contra els policies que “fan o justifiquen agressions”

Quim Torra i Teresa Cunillera, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha exigit l'Estat espanyol a prendre “mesures disciplinàries” contra els policies que “fan o justifiquen agressions”. Torra ho ha fet a través d'una carta que li ha enviat a la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, després que dos diputats d'ERC denunciessin insults per un agent de la Policia Nacional, o de l'agressió que va patir el fotoperdiodista ordi Borrràs.

Torra assegura que com a responsables públics “no hauríem de permetre” insults d’un policia a diputats de Parlament. També censura la piulada que va publicar el secretari de la Unión de Oficiales de la Guàrdia Civil “ridiculitzant i, el que és més greu, justificant l’agressió de què va ser objecte el periodista Jordi Borràs per part d’un policia”.

“Et demano conèixer quines mesures disciplinàries es preveuen prendre en tots aquests casos, així com quin s'han pres ja respecte el policia que va agredir el periodista Jordi Borràs”, demana el president de la Generalitat, alhora que trasllada a la Cunillera la seva “preocupació” per “actes que alterne la convivència” a Catalunya.

Torra també també reclama a la delegada del Govern espanyol que traslladi als responsables de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil que aquests episodis són “intolerables” pels membres d'uns cossos que “tenen per legítima funció la defensa i seguretat dels ciutadans”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Galba, Bcn, 11/08/2018 - 00:02

ANC I CDRs deuen estar ben frustrats. A Palafrugell s'esforcen molt a posar llacets grocs per on poden, però al carrer gen amb llaços cada cop menys. Algun jubilat i adolescent amb acne a tot estirar.

#10 Cabirol, Girona, 10/08/2018 - 11:24

¡Torra, necesitas hacer una visita la proctologo!

#9 Lluis Segon, Barcelona, 09/08/2018 - 20:50

Aquest personatge se l'ha de tractar amb la mateixa medicina que ell ha intentat propagar- Els seus escrits son la prova mes evident de la calanya que te i que el desautoritza per parlar de qualsevol cosa. Un paio que declara que tota la seva familia es cdr, es indigne de fer-li cap cas. Quina llàstima que la guardia civil tingui poca presencia!

#8 Tabarnés puro, Barcino, 09/08/2018 - 20:15

Este personajillo, que cobra 150.000 euros al año, en verdad no tiene cosas más importantes a las que dedicarse??

#8.1 Galba , Bcn, 09/08/2018 - 20:57

Es que los 150000 los cobra precisamente por ser un cretino supremacista sin vergüenza alguna.

#7 Jorge, BcnisnotCat, 09/08/2018 - 19:31

Suposo que ell, en justa correspondència, li farà saber les mesures que penda adoptar envers el representant de Mossos x la independència que insulta a la resta de ciutadans espanyols i a tothom que no pensa com ell

#7.1 Tabarnés puro, Barcino, 10/08/2018 - 09:18

Al energúmeno ese, con los donaires fachalanes y supremacistas que se da, seguro que lo ascienden a "caporal major" de los mozos.