Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2020. 14:47h.

Torra fa veure que Sánchez accepta l'autodeterminació

El president assegura que el reconeix encara que "el camí sigui llarg"

Torra fa veure que Sánchez accepta l'autodeterminació

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha destacat que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, "reconeix el dret a l'autodeterminació i el referèndum encara que el camí sigui llarg". "És interessant que hagi fet servir aquesta expressió", ha subratllat.

Tanmateix, ha lamentat que "no he tingut resposta sobre la fi de la repressió" i que "encara avui no sabem quina és la proposta del Govern espanyol". En aquest sentit, ha demanat "passar de la cordialitat a les propostes".

Durant la seva compareixença posterior a la trobada al Palau de la Generalitat, també ha exposat que "sense resoldre presó i exili no resoldrem el conflicte polític" i ha reclamat que "Catalunya ha de ser reconeguda com un subjecte polític que pren decisions".

Quim Torra ha deixat clar que "no ens aixecarem mai de la mesa del diàleg i la negociació", però ha advertit que "si fem una negociació, ha de ser per abordar els problemes reals de fons". "El president Sánchez ha parlat d'esperança de diàleg i ho celebro", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Pere, Bsarcelona, 07/02/2020 - 07:11

No era A TOCAR, .....PEDORRO!!!!!

#10 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba milies millones, 06/02/2020 - 23:14

No están en el exilio, están huidos de la Justicia como los delincuentes que son

#9 Quimet lo tronat, Arbucies, 06/02/2020 - 23:13

No se lo cree ni el. La única autodeterminación es que deje de enredar.

#8 catafracto, Barcelona, 06/02/2020 - 22:06

Sánchez ha dicho: “Las cuestiones que plantea Torra, como la autodeterminación, demuestran que el diálogo será largo y que las posiciones están muy alejadas". Creo que Torra debería aprender a leer.

#7 Sergi Sergio, Barcelona, 06/02/2020 - 19:53

A estas alturas de la pelicula lo que diga Torra ya da igual, no le creen ni los de su propio partido.