Publicitat
Política · 8 de Desembre de 2018. 13:18h.

Torra festeja amb la guerra d'Eslovènia

“Els eslovens ho van tenir clar”

Torra festeja amb la guerra d'Eslovènia

Guerra dels Deu dies a Eslovènia (foto: Wikipedia)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha posat com a exemple Eslovènia perquè Catalunya esdevingui un estat independent, sense recordar que el país va assolir la independència després d'una guerra que va deixar 62 morts.

“Els eslovens ho van tenir clar, van decidir determinar-se, i van decidir tirar endavant el seu camí cap a la llibertat amb totes les conseqüències i fins aconseguir-ho”, ha afirmat aquest dissabte en la presentació del Consell per a la República a Brussel·les.

Torra ha considerat que “no hi ha marxa enrere en el camí cap a la llibertat”, alhora que ha reiterat en defensar la via eslovena perquè “és la via de la llibertat”. “Estem disposats a tot per viure lliures”, ha reblat.

El president català ha considerat que “l'1 d'octubre ens vam autodeterminar” i que l'Estat espanyol “ja no fa por” als catalans. Torra ha sentenciat que “no ens sentim representats pel Rei d'Espanya”, perquè “és una idea caduca i vella”.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#51 Cajonacona, Barcelona, 09/12/2018 - 19:16

Este tío está rematadamente mal del coco. O sea que para conseguir su anhelada republica (para seguir viviendo del cuento los de arriba por cierto) es capaz de poner como ejemplo una ruptura que causó muertos. Mira Torra, ninguna bandera, ni la tuya merece un solo muerto. Y si ha de haberlos que sean de los tuyos. Estais enfermos ¡¡¡ Parad locos¡

#50 Lolo, Barcelona, 09/12/2018 - 16:03

Pues si, Eslovenia es el modelo. A quien le importa unas decenas de muertos si es para conseguir la llibertat de Catalunya? La nacion es un fin superior y el fin justifica los medios, aunque sea asesinando a decenas de nacionales. El fin justifica los medios, y este es un principio democratico radical que el fallido estado español ignora.

#49 Chistorra, Waterloo, 09/12/2018 - 13:18

Es el enemigo?. Ahora no podemos atacar. Es que estoy en ayuno, haciendo hueco para los canalones de San Esteve.

#48 Galba, Barcelona, 09/12/2018 - 11:33

Estan tan disposats a "tot" que en Torra farà una vaga de fam de 48 h. I els CDRs només abandonen les barricades per anar a veure l'Espanyol vs. Barça. Ho tenim a tocar.

#47 opinador, Barcelona, 09/12/2018 - 10:07

Si esta gentuza nos lleva a una guerra puede que terminen como Mussolini si las jaurías que han creado terminan viendo lo que son en verdad