Publicitat
Política · 15 de Juny de 2019. 17:00h.

Torra fica cullerada al seu poble

Per evitar un pacte de JxCat amb el PSC

Torra fica cullerada al seu poble

El ple d'investidura a l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, el municipi del president Quim Torra, ha quedat suspès pels crits i les interrupcions del públic en contra de l'acord al qual havien arribat JxCat, PSC i Independents per la Selva per desbancar la força més votada: ERC.

La sessió s'ha postposat fins a les 22.00 hores per la tensió viscuda en el ple municipal pels veïns contraris al pacte i per la possibilitat de renegociar l'acord. Al final hi ha hagut pacte entre JxCat, ERC i independents entre retrets i tensió.

El ple havia d'investir Susagna Riera (JxCat) com a alcaldessa amb els suports del PSC i Independents per la Selva (IdS) però ha quedat ajornat després de la tensió que hi ha hagut durant la sessió matinal.

Durant el ple, on assistia de públic la germana de Quim Torra, la regidora d'ERC Carme Dilmé ha revelat que divendres el president de la Generalitat, Quim Torra, havia demanat a ERC i JxCat arribessin un pacte.

La germana del president de la Generalitat, Montse Torra, ha despenjat la fotografia del seu germà de la sala de plens en protesta per la decisió que havia pres la regidora de JxCat. Un cop suspesa la sessió, els cinc grups municipals estan a hores d'ara renegociant un possible nou pacte.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat