Publicitat

El TSJC ajorna el seu judici fins el 18 de novembre

Torra guanya temps

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha ajornat fins al 18 de novembre el judici al president de la Generalitat, Quim Torra que estava previst per a la setmana que ve. El judici per desobediència per no haver retirat a temps el llaç groc de la façana de la Generalitat durant l'última campanya electoral canvia de data arran de la impossibilitat de resoldre a temps les tres recusacions plantejades per Torra.

D'aquesta manera, la vista oral ja no coincidirà amb el Debat de Política General que s'ha de fer en el Parlament dimecres i dijous de la setmana que ve, 25 i 26 de setembre, que era la data triada inicialment pel TSJC per jutjar Torra.
La vista se celebrarà, en canvi, després que s'hagi fet pública la sentència del judici del procés celebrat al Tribunal Suprem.

La defensa de Torra va presentar primer un escrit de recusació contra Jesús María Barrientos, president del TSJC i president del tribunal que havia de jutjar el president de la Generalitat, en considerar que accions i manifestacions seves demostraven la seva "falta d'imparcialitat". També recusava la jutge Mercedes Armas. Barrientos i Armas van ser apartats provisionalment.

Aquesta setmana, a més, els advocats de Torra han recusat el jutge Carlos Ramos, que havia de decidir sobre la recusació de Barrientos i Armas. Ja l'havien recusat -sense èxit- com a jutge instructor del cas i ara argumenten que aquesta circumstància li impedeix estudiar l'incident de recusació de manera neutral. Apunten, a més, a la seva vinculació amb el PSC, partit que el va proposar.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 kno kno, Barna, 20/09/2019 - 11:23

Que lo envuelvan y lo envíen a la Sra. Lamela por transporte urgente

#3 ferran, rancho spahn, 20/09/2019 - 11:05

jugada mestra...

imparaplas,tú...

a tocar,tú...

ara si que ens mirarà europa...

#2 Didac, Barcelona, 20/09/2019 - 10:22

Aquest li convé una bona dosis de xarop de trena, com el que prenen els altres membres de la banda colpista. Deixar lliure aquest personatge es una provocació per repetir escenes de ridicul absolut. L'agitador que porta dins seu, junt amb l'odi visceral que manifesta no li tapen el perfil de covardia, perque molt cridar pero despres fugirà amagat

#1 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 20/09/2019 - 10:14

Torra és un acusat confés en aquest judici, que ha estat d'una instrucció molt breu. El seu advocat, ha fet mans i mànigues per endarrerir el judici, via múltiples recusacions a Magistrats del TSJC. Amb això, de forma incomprensible, farà coincidir la vista del judici a Torra amb la publicació de la sentència del Tribunal Suprem.