Publicitat

Demana aclarir les condicions en què es van fer les declaracions

Torra ho nega tot

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha desmentit que tingui cap relació amb els CDR detinguts en l'anomenada Operació Judas i treu tota credibilitat a les informacions sobre el sumari que han transcendit aquest dimecres.

A través d'una nota feta pública des de l'Oficina del president de la Generalitat, Torra desmenteix totes les informacions publicades en relació amb aquest cas i "no els hi dóna cap mena de credibilitat".

Així mateix, afirma no haver tingut cap relació amb els detinguts i demana que "s'aclareixi sota quines condicions s'han produït les declaracions dels detinguts d'aquest cas i exigeix que es preservi el seu dret de defensa".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Sergi Sergio, Barcelona, 08/11/2019 - 15:15

Que sujeto tan triste, patetico y ridiculo, la degeneracion absoluta de la Generalitat, la Institucion ya esta por los suelos, va ser muy dificil que se recupere de esta.

#23 anti-nazis, Barcelona , 08/11/2019 - 09:43

Todos son iguales. Muy chulos en el parlament y en TVprusés, pero cuando tienen el aliento de la justicia cerca se diluyen y le dan la culpa a los demás. ¿Y con esos se pretendía un nuevo estado? ja,ja,ja,ja,ja,ja...

#22 Coque, El centro de Tabarnia, 08/11/2019 - 09:06

Este hombre va a cambiar de discurso:
Del Apreteu, apreteu, va a pasar al correu, correu.

#21 Casandra, BARCELONA, 08/11/2019 - 06:00

Las condicionen en que declararon ya se ven: tranquilidad y colaboración por lo que puede caerles de pena, y claro está que quieren que los burócratas lumbreras que los mandan paguen la parte que les toca.
Alucinante que este personaje siga con su delirio impunemente.

#20 Robertwalser74, Barcelona, 07/11/2019 - 20:41

Fantàstic, Quim! Per un moment he pensat que potser hi tenies alguna cosa a veure. T'has plantejat querellar-te per tan insidioses calumnies? Ni un pas enrera, home! I no t'oblidis d'obrir les presons. El "popla" està amb tú... Jajjajajajjaja