Publicitat
Política · 2 de Juny de 2020. 11:34h.

Torra i Aragonès compareixen junts després de les darreres batusses

Per explicar l'estratègia "Catalunya 2022"

Torra i Aragonès compareixen junts després de les darreres batusses

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, compareixeran aquest migdia, després de la reunió del Consell Executiu, per explicar l'estratègia "Catalunya 2022" que avui aprova el Govern.

La compareixença es produeix després de l'enèsima batussa entre Junts per Catalunya i Esquerra, socis de govern, arran de l'abstenció dels republicans, acordada entre Aragonès i Pedro Sánchez, a la pròrroga de l'estat d'alarma.

Aquesta decisió va provocar que Torra filtrés a TV3 que "no se sent vinculat per l'acord d'un partit com ERC amb el PSOE". A més, ha traslladat al vicepresident Pere Aragonès, que "no entén" com el número dos del Govern "contribueix a allargar la situació que ens impedeix" recuperar les competències.

"Per respecte a la institució que represento i en defensa de les competències de totes les Conselleries del Govern, i en especial de la de Salut, no puc acceptar la pròrroga de l'estat de l'alarma que precisament les anul·la i centralitza", va anunciar a Twitter abans de la reunió de presidents.

 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ElBarselono, TARRASA, 02/06/2020 - 12:41

Además de compartir las preguntas de la prensa se irán dando collejas mutuamente para confirmar el cambio de turno de palabra. 'aquesta pregunta es per tu: PLAS!'

#2 Flanagan, Tabarnia City, 02/06/2020 - 12:21

Ahí está,el político mejor pagado de toda España y no precisamente por los beneficios que aporta.

#1 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 02/06/2020 - 11:50

Parece que por fin tendremos todas las competencias de la rep?blica de aquí a un par de años. Por algo tenemos el govern dels millors.