Publicitat
Política · 23 de Setembre de 2019. 14:02h.

Torra i Puigdemont diuen que l'Estat s'ho inventa

"Fabriquen casos de terrorisme"

Torra i Puigdemont diuen que l'Estat s'ho inventa

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una piulada a twitter, s'ha referit a les detencions dels nou independentistes a càrrec de la Guàrdia Civil, i ho atribuït a la "repressió de l'Estat espanyol", a més de reivindicar el caràcter pacífic de l'independentisme.

"La repressió continua sent l’única resposta de l’estat espanyol. Estan intentant tornar a construir un relat de violència abans de les sentències. No ho aconseguiran. El moviment independentista és i serà sempre pacífic", ha escrit Torra.


Per la seva banda, l'expresident Carles Puigdemont, ha recordat que "sabem com van actuar en el cas de la Tamara, i com ho han fet en d'altres casos. Primer detenen i després busquen proves que no aguanten cap de les greus acusacions. Tot al servei d'un relat, que és en el que s'ha convertit la democràcia espanyola. #LlibertatIndependentistes".


"Saben que no hem caigut mai en les provocacions, i per això ara fabriquen casos de terrorisme. Ni així: serens i ferms, que és el que els treu de polleguera. La resposta a la repressió és la llibertat. #LlibertatIndependentistes #RepublicaCatalana", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 PSOE=terrorisme d'estat, BCN, 25/09/2019 - 13:29

PSOE=GAL, srX González, sr. Izeta calç viva, fons reservats, clavegueres de l'estat, amaga la corrupció del partit, afavoreix la corrupció judicial, no permet investigar l'atemptat de BCN i Cambrils del 17A per què hi ha el CNI implicat...
Qui no es cregui que el gobierno s'inventa el terrorisme dels CDR i dels nois d'Altsassu és que és com

#14 Figueras, Figueras, 24/09/2019 - 08:48

Que estado más opresor eh, pero la pasta que te dan, a la butxaca, ¿es algo contradictorio no?

#13 Cris, Barcelona , 23/09/2019 - 20:34

Apreteu, apreteu. Menudo par de irresponsables. Que sabrán ellos. No se enteran de nada.

#12 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 23/09/2019 - 20:22

Por ahora los CDR solo han hecho torrarismo, que no llega terrorismo, pero casi. En pocos días serán lo mismo.

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 23/09/2019 - 18:18

Perque es clar els pobrets CDR son pacifics, son gent de pau, ja, ja, ja, vaya par de lumbreras, apreteu, apreteu, ala, a pastar fang.