Política · 23 de Novembre de 2018. 10:41h.

Torra insta Alfred Bosch a actuar com a "ministre"

El president critica "l’esperit de venjança d’un Estat embogit"

Torra insta Alfred Bosch a actuar com a "ministre"

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant el nomenament d'Alfred Bosch com a nou conseller, li ha demanat "actueu com el ministre d’Afers Exteriors del país amb la mirada posada en els objectius que ens hem compromès i que tenim encomanats. Catalunya té dret a ser coneguda i reconeguda. I té dret també a veure respectat el seu dret a l’autodeterminació".

"El qüestionament de la capacitat de garanties democràtiques a l’estat espanyol és cada cop més evident als ulls d’Europa. Cal que potenciem tant com sigui possible tots els altaveus de què disposem perquè la situació actual és insostenible", ha afegit.

També ha agraït a Ernest Maragall "la feina feta. Heu fet una feina important per tornar a posar en marxa allò que l’esperit de venjança d’un Estat embogit contra l’exercici democràtic de l’autodeterminació va desballestar en forma de 155".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 24/11/2018 - 20:12

Si sinyor ministre, de Catadisney.
,

#10 El Sifoner, Castelló, 23/11/2018 - 19:03

(..el espíritu de venganza de un Estado enloquecido..) Sr, Torra, los de las grandes manifestaciones, con proclamas incendiarias, banderolas, eslóganes, et... son uds. Los de la antorchas en las calles de noche, son uds, los de los lacitos por todas partes son ud,. Creo yo, que mas se parecen uds, a enloquecidos que el propio estado.

#9 El Sifoner, Castelló, 23/11/2018 - 18:57

(..Torra insta a Alfred Bosch a actuar como "ministro"..) No si ya lo hará ya, pues cobrar seguro que cobrara mas que un ministro.

#8 Sergi , Barcelona, 23/11/2018 - 18:26

Ja el tenim ben colocadet, li van dir que no podia ser aspirant a alcalde de Barcelona, pero que no patis que el colocarien be.

#7 Sr Pepito , Lerida , 23/11/2018 - 15:42

El lumbreras este del Bosch,es aquel que dijo que queria que Cataluña fuera una república como Noruega.Este es el nivel,Maribel.