Publicitat
Política · 15 de Maig de 2018. 09:19h.

Torra intenta arreglar-ho

"El poble espanyol és un poble germà, un poble que estimo"

Torra intenta arreglar-ho

Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reiterat les seves disculpes pels tuits i articles polèmics i ho ha intentat arreglar manifestant que "els espanyols són un poble germà. Són un poble que estimo, amb qui m'agrada estar amb ells. Tinc amics".

Torra ha dit en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que "ens hem de trobar en la fraternitat dels pobles ibèrics". També ha manifestat que "és català tot aquell qui viu i treballa a Catalunya".

"Em va doldre la interpretació -articles i piulades-. De vegades, el punt de dialèctica que té el periodisme porta a l'excés. Jo vinc de la tradició més clàssica del catalanisme, crec que és català qui viu i treballa a Catalunya".

En aquest sentit, ha dit que "el valor més preuat de la societat catalana és la cohesió" i ha assegurat que intentarà revertir la imatge que han generat els continguts dels articles polèmics: "serà un dels punts on més insistirem".

Quim Torra ha assegurat que "amb la república catalana tots els catalans tindran dret a l'ús de la seva llengua" i ha subratllat que "el castellà també serà llengua oficial".  Torra ha posat èmfasi en què "amb l'oficialitat tant del castellà com del català serà l'única manera que la llengua catalana podrà ser oficial a Europa".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#28 uno de los que llamais "cerdo español", El Masnou, 16/05/2018 - 16:49

Si Torra si, yo soy pariente de tu madre.

#27 Alejandro, Barcelona, 15/05/2018 - 20:47

¡Y una mierda estimas a los españoles!!. Alguien que estima no le dice las frases tan racistas como les ha dicho ud. No lo insulta, no lo veja, no se cree por encima de quién se dice estimar, no se le dice que son bestias que viven, mueren y se reproducen con un bache en su ADN. Ud. es un maldito racista supremacista.

#26 Don Pelayo, Baix Llobregat, 15/05/2018 - 14:06

Pues, Torra, en Estremera vas a poder confraternizar con muuuuchos españoles. Espero q no te caiga el jabón en la ducha, no sea q en lugar de estelada tengas una bandera de Japón.
Viva Tabarnia española!!

#25 Vlac, Barcelona, 15/05/2018 - 12:25

No seas tan sutil: El pueblo español es tu pueblo. No es tu pueblo hermano. No trates España y Cataluña como dos entidades diferentes, fascistón!!!!

#24 Uno que os lee, Al sur de Berlín, 15/05/2018 - 12:06

Lo mejor es lo de que "tinc amics" españoles. Clavadito a George Wallace, gobernador de Alabama quien, en los 60, decía que no era racista porque algunos de sus mejores amigos eran negros. Lo peor es que sinceramente creo que no se dan cuenta de lo que dicen, su supremacismo les parece normal. Lo mamaron de pequeños en casa, imagino.