Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2019. 21:37h.

Torra ja no se'n vol anar

El president deixa de veure's com "provisional"

Torra ja no se'n vol anar

Quim Torra

Nou mesos ha trigat el president de la Generalitat, Quim Torra, en deixar de considerar-se a sí mateix un president ocasional que assumia el càrrec per “responsabilitat” davant “la situació de provisionalitat que viu el país”. “Vull deixar ben clar que el nostre president és Carles Puigdemont”, assegurava Torra el 14 de maig de 2018 en el seu discurs d’investidura.

Torra definia el seu mandat com una etapa d’“excepcionalitat” i “provisionalitat” que finalitzaria amb la constitució d’“un estat independent en forma de república”. Ara, en canvi, el president ja no hi pensa en deixar el càrrec ni tampoc contempla convocar eleccions anticipades. “No m'he plantejat unes noves eleccions”, ha admès aquest dilluns en una entrevista a Catalunya Ràdio.

El president del Govern es va expressar en termes similars en una entrevista concedida aquest diumenge a ‘El Punt Avui’, on va admetre que ara no té intenció d’abandonar la presidència anticipadament. Preguntat sobre si “se li ha passat en algun moment plegar”, Torra va assegurar que “no, i ara menys” perquè “penso que tenim aquesta oportunitat” per exercir el dret a l’autodeterminació.

Torra, tanmateix, es considerava un president ocasional ja que “el president legítim de Catalunya, és el molt honorable senyor Carles Puigdemont”. “Jo avui no hauria de ser aquí, jo no hauria d’estar fent aquest discurs d’investidura, ni tampoc no hauria de demanar-los la confiança per un programa de govern”, va asseverar llavors el president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 botifler1914, Sinitaca, 12/02/2019 - 11:06

Otro que quiere acabar abrazando la palma del martirio.

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/02/2019 - 10:08

Amb cuiners, sastres, perruquers, sabaters, cotxes oficials amb xofer, majordoms i minyones, guardia de corps, banda de musica i un exercit de mariachis i aduladors a preu fet, eunucs, raholas i cortesans al seu servei i tot de gorra i de 150.000 napos a l´any per la patilla.. com voleu que plegui.

Potser creieu que el Rufian es l´unic rufian ?

#10.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves., 12/02/2019 - 12:32

MHP bis,posi-li collons i utilitzi d´una vegada el wàter presidencial.

#9 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 12/02/2019 - 08:02

Hoy más que nunca, ni olvidó ni perdón golpistas a prisión!!

#8 Viçens, Sant Celoni, 12/02/2019 - 07:59

Aquest senyor no l hem votat
No és va presentar com a candidat
Però passarà a l història per haver-se pres la tensió per un deju

#7 Pere, Girona,Spain, 12/02/2019 - 07:49

Qué Torra , com va la tornada d'empreses a Catalunya ??

Bé, no ???

(Jajajajajaja)