Publicitat
Política · 4 de Juny de 2019. 14:44h.

Torra: "jo acuso"

El president diu que Espanya no és democràtica

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha comparegut en roda de premsa per fer balanç de la seva obra de Govern i ha lamentat que "el fiscal tenia una oportunitat d'or, que era demanar la llibertat immediata, seguint la recomanació de l'ONU, dels presos polítics. I no ho ha fet".

Torra ha remarcat que "nosaltres denunciarem aquest judici farsa arreu" i ha repetit que compten amb el suport del "poble de Catalunya, que vol la llibertat". "Contra aquest judici faig meves les paraules de l'amic enyorat del Jordi Cuixart, que és el jo acuso", ha afegit.

"Acusem l'Estat d'aquesta venjança i d'aquesta persecució política i d'aquest incompliment de la legalitat internacional que porta a una deriva democràtica que no es pot permetre", ha considerat. "Tots els indicadors democràtics de l'Estat espanyol estan sota mínims", ha assegurat.

Torra he demanat a Pedro Sánchez que "torni a la taula del diàleg" per negociar "el dret d'autodeterminació dels catalans" o "la proposta que el Govern d'Espanya tingui per Catalunya, que la desconeixem". "No sé què vol el Govern d'Espanya", ha lamentat el president, a més de reivindicar la figura del relator per a les negociacions.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 FERRANOT, BARCELONA, 05/06/2019 - 09:52

El que està sota mínims és el teu cervell...

#22 Neferu, Barcelona, 04/06/2019 - 20:54

¡Ah, mira qué bien! España no es democrática pero udes. separatista, que sois quienes conculcáis todas las leyes de la constitución y las disposiciones judiciales, decís que sois muy demócratas, que os pasáis las leyes por la entrepierna para salvar la democracia. ¡¡ Cómo podéis ser tan cínicos y embusteros,XD!!!

#21 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/06/2019 - 20:23

Amb quin facilitat se viene arriba aquest home oi ?

Qualsevol dia el veiem fentse un quetepegoleche

#20 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 04/06/2019 - 18:26

"El president diu que Espanya no és democràtica"

En cuanto a lo que diga este retardado... para mi, como si se la pica un pollo...

#19 Josep, Bcn, 04/06/2019 - 17:29

Axi no Torta vas malament