Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2019. 13:10h.

Torra, l'autonomista

Reclama a Podem que pagui l'addicional tercera, que aporti el finançament que pertoca i que no recorri al TC

Torra, l'autonomista

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reclamat a Podem que pagui l'addicional tercera, que aporti el finançament que pertoca i que no recorrerà al TC. Ho ha fet durant la pregunta de la presidenta del grup d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, en la sessió de control al Parlament.

Torra ha dit que "confio que amb Unidas Podemos al Govern espanyol tiri endavant la reforma laboral, es reverteixi la llei mordassa, es pagui la disposició addicional tercera de l'Estatut, s'aporti el finançament de gairebé 3.000 milions que pertoca a Catalunya o que no es recorri al Tribunal Constitucional les decisions d'aquesta cambra".

Finalment, el president de la Generalitat ha afegit que "esperem de vostès, que mirant als ulls dels ciutadans catalans, puguin tirar endavant tot això en l'obra de govern". "Confio que ara vostès, amb el PSOE, confio que governin mirant als ulls", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 A., Barcelona, 27/11/2019 - 19:58

No haviem passat pantalla? Ves a demanar diners als xinitos Torra

#5 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 27/11/2019 - 19:32

Con la unida Pablo Iglesias no habrá problemas.

#4 El Sifoner, Castelló, 27/11/2019 - 17:00

(..Torra ha dicho que "confío en que con Unidas Podemos al Gobierno español siga adelante ....) A lo que los de podemos le han respondido "suponemos que ahora uds, acataran la constitución española, serán leales con el resto de España y no realizaran actos ilícitos , sobretodo en el parlament, actos que de antemano saben que no son constituci

#3 atl,lota, PINEDA, 27/11/2019 - 16:11

"que pagui l'addicional tercera, que aporti el finançament que pertoca " AIXÓ DIC JO. PAGUEU.ME EL QUE EM PERTOCA DES FA 22 ANYS QUE TENIA ELS REQUISITS, TOTS DE LA ADICIONAL TERCERA. COLLA DE POLITICS, QUE NO SABEU MÉS QUE VIURE DE LA MAMELLA.

#2 atl,lota, PINEDA, 27/11/2019 - 16:06

No me xerris de l'adicional tercera Que el teu amic Campuzano, me la va cagar ben bé i no vaig cobrar. A mi, m'haurieu de pagar el que per no saber treballar no van fer bé l'adicional tercera Apa, Campuzano ho sap molt bé Vam cambiar una llei sense plorar ni fer soroll, pel bé de moltes dones APA,Pobrets, no sabien de les classes pasiv