Publicitat

Marta Rovira denuncia que es van assabentar de la remodelació de Govern “una hora abans”

Torra menysté ERC

La secretaria general d’ERC, Marta Rovira, en una entrevista a El Punt-Avui, ha manifestat que “és evident que també hem de poder parlar, com a coalició de govern, amb JxCat, i poder acordar fins i tot remodelacions de govern. No ens en podem assabentar una hora abans, o deu minuts abans. No és assumible, com a coalició. Hem de poder parlar també de si hi haurà eleccions o no, de quina data, amb quin escenari…”.

“El que més em sorprèn de tot plegat és que per exemple es pugui arribar a un ple del Parlament quan el president Torra ja té el comunicat d’una primera part de la inhabilitació, i que durant tot el cap de setmana previ hagi estat impossible asseure’s per acordar què farem al Parlament de Catalunya JxCat i ERC. No ho entenc”, afegeix.

D’altra banda, considera que els independentistes han de ser “molts més dels que som, per ser molt més forts del que som per poder guanyar. I, segon, estant molt més ben preparats del que ho vam poder estar l’octubre del 2017”.

Finalment, ha argumentat la seva negativa a sortir de Suïssa perquè “és un feu molt important en les relacions internacionals en el qual Catalunya ha de ser present, i el moviment independentista també. No entra en la meva agenda política sortir més del país”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 JuntsxSi, Barcelona, 09/09/2020 - 13:10

JUNTSXSI ha ha ha ha ha

#3 Albert, BCN, 09/09/2020 - 12:08

Ara sabem perque els indepes no estan enganxats al salvame de luxe... nomes cal mirar les noticies del governet i caram! que bones les crispetes! jjjj

#2 Marcial, Santa Coloma, 09/09/2020 - 10:26

La noticia es que Marta Rovira tiene una agenda política asín, asín de gorda que le imposibilita salir de Suiza.

#1 Galba, Barcelona, 09/09/2020 - 10:11

En Torra es un paio amb classe.

#1.1 Osti tu!, Chez Fangue, 09/09/2020 - 14:30

Doncs el Matamoros, no vegis!