Publicitat
Política · 3 de Juliol de 2020. 12:50h.

Torra, més a prop de la inhabilitació

El TSJC rebutja el seu recurs per la pancarta de Palau

Torra, més a prop de la inhabilitació

El TSJC ha rebutjat el recurs de súplica presentat pel president de la Generalitat, Quim Torra, contra l'obertura d'una nova causa penal per desobediència per la seva oposició a retirar la pancarta de Palau en favor dels presos.

Anteriorment, el TSJC ja havia desestimat les recusacions als jutges que havia plantejat la defensa de Torra. El TSJC argumenta que les raons que esgrimeix la defensa del president relacionades amb la llibertat d'expressió ja van ser dirimides per la sala contenciosa administrativa en una primera part d'aquest procediment.

Pel que fa a la invocació a una sentència de Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE), el tribunal remarca que aquesta fa referència a qüestions de dret europeu i no de dret intern.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Neferu, Barcelona, 03/07/2020 - 18:11

Que lo inhabiliten ya a toda esta colla de inútiles, ostras que, solo sirven para malversar el dinero de todos.

#4 Jos, VNG (Ghost Republic), 03/07/2020 - 17:52

Com el Torra és de JxCat encara té el càrrec. Si fos d'un altre partit (que no fos indepe, és clar) els mitjans de comunicació no deixarien de donar la tabarra amb la seva dimissió.
Tots som iguals, ja se sap...

#3 Masias , Mis posaderas , 03/07/2020 - 15:15

Es imposible que inhabiliten al Sr. Vicario, simplemente porque nunca estuvo habilitado..

#2 Albert, Blanes, 03/07/2020 - 13:39

Fot el camp JA !!!!!! N´estem farts de tú.

#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 03/07/2020 - 13:26

el secesionismo se compone básicamente de dos perfiles: los caraduras que se dan la gran vidorra a costa del dinero público y la borregada que cree a pies juntillas lo que les venden los primeros; obviamente, si llegara a cuajar ese paraíso tras el arcoiris que prometen los caraduras, ellos y sólo ellos serían los beneficiados