Publicitat
Política · 22 de Març de 2020. 15:11h.

Torra modera les crítiques

El president transmet "l'enorme solidaritat" de Catalunya amb Madrid

Torra modera les crítiques

Torra, durant la conferència de presidents

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha moderat les crítiques en la seva compareixença televisiva després de la conferència de presidents autonòmics. Torra no ha estalviat les crítiques a l’estat d’alarma, ha insistit en el “confinament total” i el “tancament de ports i aeroports”, però ha enviat dos cops paraules de suport a la Comunitat de Madrid pel “panorama desolador”.

El president ha expressat “l’enorme solidaritat amb tota la societat madrilenya” i ha admès que “no tinc cap dubte que el Govern central fa el possible”. També ha anunciat que una resolució del Govern català que, en totes les empreses, els treballadors hauran d’estar “a un metre i mig de distància”.

“No fa falta que surtin els militars, si cal ja els demanarem ajuda”, ha afegit, però que accions com la de l’Aeroport “acaben no servir per res”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#17 I a 20 metres de distància, no et fot, BcN, 22/03/2020 - 22:11

Hola especuladors. I com es pot estar a un metre i mig de distància en pisos de 60 m2 quadrats on igual viuen famílies de quatre persones?

#16 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , MASSA TARD QUIM TORRA PER DONAR PARAULES DE ANIMO A LOS MADRILEÑOS ,CRITICANDO DE MADRID AL C, 22/03/2020 - 21:37

QUIM TORRA Fa tard ara a dir lo que diu LA SOCIETAT MADRILENYA , Encara escolten lo que va dir UNA INDEPENDENTISTA de MADRID AL CIELO ,, home despres de aquestes paraules Crec no es creguin ara las de QUIM TORRA .JO Nomes dic que lo que passa a MADRID PASA A CATALUNYA . Ningu de MADRID DIU DE CATALUNYA AL CEL

#15 Galba, Barcelona, 22/03/2020 - 20:51

El Ser Superior ha leido las encuestas... Hipócrita!

#14 luis, barcelona, 22/03/2020 - 19:36

Dices:
….“l’enorme solidaritat amb tota la societat madrilenya”
¿Es que es algo que no afecta a LA TOTALIDAD DE ESPAÑA?
¿Es que vives en otro planeta?

etc, etc, etc

Mejor no digo lo que pienso

#13 Funcional, bcn, 22/03/2020 - 18:39

El separatismo sin sus radicales en las calles armando bronca, esta muerto.