Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2019. 12:51h.

Torra ninguneja Esquerra

Proposa un nou referèndum sense informar-ne als republicans

El president del grup parlamentari d'Esquerra, Sergi Sabrià, s'ha desmarcat de la resposta proposada pel president de la Generalitat, Quim Torra, d'exercir el dret a l'autodeterminació "aquesta legislatura" per respondre a la sentència del Tribunal Suprem. En finalitzar el discurs del líder republicà, el president de la Generalitat no ha aplaudit. 

Sabrià ha posat de manifest que "la proposta del president que acabem de conèixer és una proposta que valorarem", però ha dit que "no és el moment de posar dates sinó de treballar els consensos del 80% de la ciutadania que ens faran més forts".

En aquest sentit, ha apostat per "acumular forces" i intentar "un gran acord" que faci que l'Estat espanyol "s'assegui a la taula" de negociació. "El conflicte no se soluciona amb més conflicte. S'ha de buscar una solució democràtica", ha reblat el dirigent republicà.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Butifarra, Catalunya, 19/10/2019 - 08:58

Aquests d'esquerra no s'entenen de la película...suposo que els deu haver quedat clar que és el vol el poble...vosaltres sempre per un altre camí igual que els comuns

#21 optimista, El masnou, 17/10/2019 - 18:17

Trenqueu amb ells d´una vegada i anem tots plegats a eleccions. Amb en Torra i en Puigdemont Catalunya va cap a la seva propia mort.

#20 NO-NO són ="infiltrats"= com diu Torra, són fills de famílies =«benestants»= ... ... ... ... ... ... ..., ¡¡¡ Torra quería DESTITUIR a BUCH !!! ...y BUCH le contestó : « ¡¡¡ "ATRÉVETE" !!! »... ... ... ... , 17/10/2019 - 17:43

====================================
Mireia Boya:

«"NO són -'INFILTRATS'-, com diu Torra...
són els vostres fills, nets, nebots,
que han perdut la por,
i es defensen de la violència policial"»...
====================================

#18 El Sifoner, Castelló, 17/10/2019 - 16:19

Sabriâ: ..Hay que buscar una solución democrática", Co.yo si ya la tenéis, se llama tsunami, pero no un tsunami cualquiera, no, es uno muy democratico.

#17 Rafael, Barcelona, 17/10/2019 - 16:11

No ha entendido nada. La Constitución de 1978 prohíbe un referéndum que choque contra la indisoluble unidad de España, blindada en el artículo 1. Si quieren, que los independentistas con 2/3 del Congreso intente redactar una nueva constitución. ¿No pueden?, se siente. Es la democracia. Que se rindan y desistan para siempre. Fin.