Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2020. 16:41h.

Torra no alliberarà els presos

"Jo tinc les claus, però les lleis no depenen de mi"

El president de la Generalitat, Quim Torra, s’ha referit en roda de premsa a la situació dels polítics presos i ha descartat alliberar-los. “Uns estan amb l’article 100.2 però d’altres malauradament no ha estat així”, ha recordat.

“Sí, jo tinc les claus de la presó. El sistema penitenciari depèn de mi, però les lleis no depenen de mi, ni els funcionaris”, ha apuntat. “Qualsevol mesura que pogués prendre el Govern seria una mesura d’una gran complicació”, ha afegit.

“El gran problema és que siguin encara a la presó, aquest és el gran problema. Res ens ha de fer aturar per reclamar permanentment que l’error va ser aquest. Els nostres companys havien de ser lliures, haurien de ser a casa amb els seus. És una injustícia i una indignitat que continuïn a la presó”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 VRaptor, Alicante, 20/04/2020 - 19:33

Mucha chulería ante la parroquia, grandes voces y aspavientos, pero al lobo le ha visto la orejita y el colmillo, así que de todo lo dicho anteriormente, res de res, que estoy muy bien de Gerifalte de la manada, no sea que me vea en Lledoners con los de turno. Uno esta ya mayor para ir de héroe.

#8 The apartment, Girona y sus pueblos, 20/04/2020 - 14:39

Aquest vol fer com Jack Lemmon que tenia la clau pero els directius del despatx es tiraven la del ascensor a casa seva, en Lemmon anava pujant de categoría i en Torra va cobrant i es va augmentant el sou.

#7 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 20/04/2020 - 14:37

Al mhp le pasa como a su admiradora Rahola, que, a veces, pocas, se descontrola y se le escapa decir cosas sensatas.

#6 Avícola Quim Torra, Barcelona, 20/04/2020 - 10:35

cooooook, cok, cokok, coooook, cok, cok, cok, cooook, cocok... !!!

#5 Montserrat, Barcelona, 20/04/2020 - 09:46

Aquest fa el seu paper de titella en tots els ordres, primer rendeix pleitesia a qui el va anomenar a dit, el pastisser-boig vivales que li mou els fils a caprici de cada dia, i segon a la seva doneta que li va dir amb la mà alçada "abans de la presó marxarem a Suissa" que es on feia de venedor d'assegurançes i algo hi deu tenir allà....