Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2019. 23:42h.

Torra no convenç ni a Sanchis

Escepticisme fins i tot del director de TV3

Torra no convenç ni a Sanchis

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dijous en una entrevista a TV3 que “tornarem a exercir el dret a l’autodeterminació” davant la insistència del director de la televisió pública, Vicent Sanchis, que li ha preguntat “quina garantia té vostè que no acabarà tot exactament igual”, “qui li acompanyarà” i “si la gent, quan vostè parla d’un nou referèndum, repetirà la jugada”.

Torra s’ha mostrat convençut que comptarà amb un ampli suport de la ciutadania per tornar a celebrar un referèndum. “Aquest no és un procés que faci el president. El fa la gent. Jo veig la gent que està cridant 'ho tornarem a fer'. Aquest és el punt on estem ara mateix”, ha afirmat.

Sanchis també ha insistit en les informacions que assenyalen que el president català presumptament es va reunir amb els CDR detinguts, sense que Torra ho hagi negat amb contundència.“S’ha arribat a dir unes autèntiques barbaritats”. Sanchis ha repreguntat “si hi ha alguna cosa certa”, però el president ha fugit d’estudi: “siguem seriosos… no podem perdre el temps amb totes aquestes coses”.

Sobre els disturbis que s'han viscut als carrer aquesta últimes quatre nits, especialment a Barcelona, Torra ha demanat “calma” i ha assegurat que “estic al costat dels Mossos” i també ha defensat el conseller de l'Interior, Miquel Buch, al qui li té “la mateixa confiança que li tinc a la resta de consellers del meu Govern”.

Torra ha dit que encara no ha parlat amb el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, sobre la sentència del procés, perquè considera “qui m'ha d'enviar un Whatsapp és ell”. “El problema més greu que té l'estat espanyol per la seva governabilitat i zero propostes”, li ha recriminat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#15 Eduardo González Palomar, Manlleu, 18/10/2019 - 11:52

Para mí que al supremacista Torra no le interesa las urnas democráticas porque en esas los independentistas tienen alguna dificultad más para hacer trampas en toda la Cataluña profunda (112 fotos):
https://www.flickr.com/photos/100929805@N07/albums/72157669705914096

#14 A., Barcelona, 18/10/2019 - 11:03

Ho tornarem a fer? Tranquil Torra. Nosaltres ja hem marxat mentalment de la vostra Catalunya. Físicament no ens mourà ningú, però mentalment no volem mesclar-nos més amb vosaltres. Quedeu-vos amb les xorrades i cursilades d'Ítaca, del som i serem, del imparables, del "un sol popla". Idees caduques de les que no volem saber res. Bye Bye

#13 a quien corresponda, Barcelona , 18/10/2019 - 10:24

Hay que hacer lo siguiente: Identificación y detención de los cabecillas de Tsunami y acusarlos de rebelión. Y por otra parte, obligar a correr con los gastos de todos los destrozos a los detenidos por la policía.

#12 Pepe, Alacant, 18/10/2019 - 10:03

Cuando le vea esposado, creeré en su valentía, mientras, es aquello de perro ladrador, poco mordedor.

#11 rosa, Barcelona, 18/10/2019 - 09:51

No vaig voler veure l'entrevista, no valia la pena, però per el que llegeixo no li va agradar ni al massatgista. Pot ser el massatge ahir li faltava oli mosqueta.....