Publicitat
Política · 6 de Març de 2019. 16:11h.

Torra no demana disculpes

El Punt-Avui rectifica una notícia a instàncies de Millo, però el president encara no

Torra no demana disculpes

L'ex delegat del Govern espanyol, Enric Millo, ha advertit el president de la Generalitat, Quim Torra, que emprendrà "mesures legals" si no rectifica el tuit on compartia una notícia falsa d'El Punt-Avui, que atribuïa unes declaracions a l'exdelegat del Govern en la seva declaració al Suprem que no havia fet i que, posteriorment, el diari ha rectificat.

Tot i que l'exdelegat ha fet saber al president de la Generalitat d'aquesta rectificació, Torra no ha fet cap aclariment sobre el tuit i aquesta tarda Millo li ha demanat que tingui "la decència de rectificar també i disculpar-se per haver retuitejat una falsedat calumniosa". "Em reservo el dret d'emprendre mesures legals si no ho fa", ha advertit.

7705-millo.jpg

Torra va compartir a Twitter la notícia falsa d'El Punt-Avui amb el titular "Enric Millo: 'no es pot negar que l'independentisme és violent'" i va manifestar que "hi ha mentides, hi ha falsedats i després hi ha aquestes declaracions del Sr. Millo".

judici.jpg

Després que Millo demanés una rectificació al diari perquè "aquesta notícia és falsa", aquest va esborrar el tuit i va rectificar la notícia: "Enric Millo, no ha dit textualment 'no es pot negar que l'independentisme és violent', en la declaració que avui ha fet en qualitat de testimoni al Tribunal Suprem durant el judici a l'1-O, en contra del titular que ha publicat aquest diari".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#20 Javieritu, Palma de Mallorca, 07/03/2019 - 12:45

El prusés ha sido muy positivo, porque antes de él sólo los catalanes conocíamos el terror que los independentistas siembran en los que no les bailan el agua. Ahora este tipo de comportamiento mafioso y francamente nazi es conocido por todo el mundo.

#19 Chris, Lérida, 07/03/2019 - 09:23

Mira, lo Molt Honorable Pringat que va de "Luter King" de Catalunya, vulnerant els drets a la dignitat i al respecte d'un ésser humà, i pitjor encara, no rectifica pas! si es què els seus arguments prp DDHH cauen pel seu propi pes amb aquestes pifies escèniques.

#18 El Sifoner, Castelló, 07/03/2019 - 09:05

(.Torra no pide perdón.) Eso lo dice todo sobre su persona, es malo de coj.nes, los verdaderos cristianos perdonan, a el se le olvido la doctrina cristiana.

#15 Purria de Tabarnia, Bcn, 06/03/2019 - 20:58

Y lo de VOX Lleida y los Mossos para cuando la noticia en este medio? Jijijii

#15.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/03/2019 - 21:28

Bueno, de momento el líder en condenas por pederastia es ERC por goleada.

#15.2 Chris, Lérida, 07/03/2019 - 02:36

yo ya dije que me parecía un error grave que ciertos miembros de PXC formaran parte de Vox. Ya se ve que yo no iba mal encaminado, lo que ha ocurrido es carnada gratis para pirañas poligoneras como Purria, aunque rapido le han echado, no como pasa con ERC y CIU que se les promociona aun teniendo exconvictos

#14 Neferu, Barcelona, 06/03/2019 - 19:16

A mi de la catadura AMORAL del Torrado y su pandilla no me extraña nada. Ellos y todo lo que les rodea es una gran estafa económica disfrazada de nacionalismo demócrata y pacífico que, de ambas cosas tiene lo que yo de monja Clarisa. Son rufianes de la peor calaña