Publicitat
Política · 22 de Juny de 2018. 22:05h.

Torra no gosa renyar el Rei com havia dit

El president es limita a regalar-li un llibre sobre l'1-O

Torra no gosa renyar el Rei com havia dit

Quim Torra i Felip VI (foto: Govern)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha regalat al Rei el llibre sobre l’1-O ‘Dies que duraran anys’, del fotoperiodista Jordi Borràs, segons ha afirmant al seu compte de twitter. “Vull que li quedi clar què va passar a Catalunya el dia 1 d’octubre, perquè nosaltres no ho oblidarem mai”, ha assegurat el president del Govern.

Torra li ha lliurat un llibre en comptes de demanar-li que es disculpes pel discurs que el monarca va pronunciar el 3 d’octubre, tal i com havia assegurat que faria en diverses ocasions. “Demanaré al Rei d’Espanya les seves paraules de disculpa al poble de Catalunya per un discurs que no hauria d’haver-se produït mai”, va afirmar el president durant una trobada amb empresaris a La Seu d’Urgell el 15 de juny.

“Si hi ha ocasió de reunir-se amb el Rei en el moment que sigui, la setmana vinent o quan sigui, la meva obligació com a president és recordar-l’hi”, va reiterar llavors Torra. També es va expressar en termes similars el 20 de juny, amb motiu de la inauguració del Palau d’Esports dels Jocs de la Mediterrània: “li preguem al Rei d'Espanya que ens visita que demani disculpes al poble de Catalunya”.

torratuit.png

Per la seva banda, el llibre que ha regalat Torra a Felip VI estava dedicat pel seu autor: “no hi ha nissaga, ni llei, ni pàtria que justifiqui ferits, presos polítics i exiliats”. “No hi ha nissaga, ni llei, ni pàtria que pugui aturar l’anhel de llibertat del poble català”, conclou la dedicatòria.

Borràs ha dit a les xarxes socials que “com a independentista d’esquerres i republicà, ha estat tot un repte”. “Gràcies, president Quim Torra per fer-li arribar”, ha afegit el fotoperiodista.

borras.png

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#27 Veciana, Barcelona, 23/06/2018 - 13:30

Campechano I para esas cosas tenía más gracia,le hubiera dicho a Chistorra " Muy bien,ahora que tengo papel higiénico regálame una urna de los chinos que quiero aliviarme,jojojojo."

#24 OVNI, ELX, 23/06/2018 - 13:25

“El que veiem a Alemanya va en molt bona direcció”

Christophe Marchand, advocat belga

#23 M. Pilar, Barcelona, 23/06/2018 - 13:14

No té altura, no em refereixo a la física, que també, sino a la moral!!! Com podemels catalans que aquesta gent ens monti cada dia aquest teatre amb els nostres diners!

#22 Mercè Saderra, Barcelona, 23/06/2018 - 12:24

Aquest Jordi Borras és un ser despreciable que està molt malalt. Manipulador com n’hi ha pocs. S’inventa una extrema dreta que no existeix com ell la mostre i amb la quantitat que fa veure. Bé, fa colar com extrema dreta, qualsevol que no sigui indepe. Nascut a l’any 81 i li vaig llegir, fa temps, que havia viscut el franquisme.

#21 Galba, Bcn, 23/06/2018 - 12:04

El Rey debió quedarse con las ganas de regalarle La Conjura de los Irresponsables, pero no puede.