Publicitat
Política · 11 de Gener de 2022. 10:12h.

Torra no militarà a Junts

"I menys després de sentir Jordi Sànchez dient que desconeixia quin era el full de ruta del seu partit"

Torra no militarà a Junts

L'expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha manifestat que no té cap intenció de fer-se militant de Junts per Catalunya i en una entrevista a Els matins de TV3 ha qüestionat el secretari general de la formació, Jordi Sànchez.

Torra ha dit que "no" té intenció d'afiliar-se a la formació de Puigdemont i "menys després de sentir Jordi Sànchez dient que desconeixia quin era el full de ruta del seu partit". "Declaracions que a mi em van sobtar moltíssim perquè si un dels principals partits independentistes no sap quin és el seu full de ruta; doncs, preocupem-nos-en".

Sobre el retorn de Carles Puigdemont, Quim Torra ha dit que "pot ser un punt d'inflexió", però què cal aclarir "cap a on ens porta". "El seu retorn ha de venir acompanyat d'una mobilització popular i que al darrere hi hagi un programa concret", ha destacat.

L'expresident ha dit que no espera que la taula de diàleg doni fruits perquè "no porta enlloc". "Quan el Govern aposta per la gestió autonòmica no té força per arrencar cap compromís", ha subratllat.

També ha criticat "el sistema partitocràtic de Catalunya" perquè, segons ell, "està més preocupat per assolir quotes de poder que treballar per les properes generacions". La ciutadania ha de tornar a posar els partits al carril", ha reclamat.

Finalment, ha dit que "quan més suports guanyem és quan amb més força hem anat a confrontar-nos amb l'Estat", però ha admès que "jo no veig els joves ara, aquí, al nostre costat". "Veig desànim", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 Alien, Saturn, 13/01/2022 - 15:23

Esta mediocridad de político ya ha obtenido lo que quería: vivir a todo tren sin trabajar, a costa de todos y de sumir a Cataluña en la decadencia económica y cultural. Todo su legado para la Humanidad será abrazar garrafas, soltar tuits grotescos y hacer apariciones estelares en programas para masas abducidas y fiestas catetas de pueblo.

#14 bejota, bcn, 13/01/2022 - 13:37

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS.le echo de menos .cada vez que habla pierde 3000 votos.

#13 Marcial Heredia, el circo de la tele, 11/01/2022 - 22:06

Se ha dejado las gafas en casa. Que feo mandahuevos, pídaselas a la Lali de la cup.

#12 Patumeiro, Sant Patumet, 11/01/2022 - 17:51

Todos son igual que Bruto con Julio Cesar.

#11 Capit@n España, Purgandus populus!!, 11/01/2022 - 15:51

"el sistema partitocrático de Catalunya" porque, a su juicio, "está más preocupado por alcanzar cuotas de poder que trabajar para las próximas generaciones".....eso lo dice el masover cobrando una pastuki..jejejeje..Cuanta dignitat¡¡¡.