Publicitat

L'afluència menor que en altres convocatòries

Torra no omple

La convocatòria de suport al president de la Generalitat Quim Torra, no ha aconseguit omplir la plaça de Sant Jaume. Uns centenars de persones s'han apropat a la plaça en finalitzar la declaració oficial que el president ha ofert al Palau després que el Tribunal Suprem l'inhabilités.

El president Quim Torra, el vicepresident Pere Aragonés, el vicepresident d'Òmnium Cultural, la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie i la dona de Torra, Carola Miró, han mostrat a les portes del Palau la pancarta per la qual el president ha estat inhabilitat en finalitzar l'acte.

Torra, però, sí que ha rebut el suport de les entitats independentistes, que han participat en la concentració, com ara Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, i Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural. Torra ha abandonat la plaça de Sant Jaume rebent el suport dels independentistes que s'han aplegat a la concentració.

39649-88.jpg

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 En Baudili de Cala Quica, Esgarrapafigues d'Amunt, 29/09/2020 - 17:50

Ondia! a aquesta plaça potser hi ha tanta gent com el dia de la festa major del poble quan llançavem la cabra des del campanar , tu!

#17 M'HO PASO PER L'ARC DEL TRIOMF, Barcelona, 29/09/2020 - 12:57

GRUPS DE SIS PERSONES, SI US PLAU GRUPS DE SIS PERSONES
A Dinamarca del Sud la LLEI solament es per els ALTRES

Per que en comtes de penjar la pancarta a la CASA DE TOTS no se la penjaba a casa seva ?
Per que en comtes de EMBRUTAR Catalunya amb PLASTIC GROG, no es pintaba CASA SEVA DE GROC ?

SE US VEU MASSA EL LLAUTO

#16 Ortiz, bcn.España, 29/09/2020 - 11:02

No tiene vergüenza estos independentistas. Torra o su sucesor, debería tomar medidas y expedientar a todos los enchufados que estando en nómina, no han asistido a la protesta. Solo con la asistencia de los enchufados y sus familias se podrían reunir más 50.000 manifestantes. Que vergüenza tanto absentismo laboral.

#15 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 29/09/2020 - 08:01

¡¡¡¡¡¡¡¡ NO ME FORMEN GRUPOS DE MAS DE SEIS !!!!!!!!!!

#14 Hahahahahhahh, Ciutat degradada, 28/09/2020 - 23:52

Hahahhs molt fatxa grog immune al Covid hahahhhhh