Publicitat
Política · 17 de Setembre de 2020. 12:24h.

Torra no podrà mirar "a la cara" dels jutges

El president va de públic

El president de la Generalitat, Quim Torra, no podrà “mirar a la cara” dels jutges del Suprem, malgrat que ell mateix va afirmar que aquest era l’objectiu de la seva visita a Madrid amb motiu del seu judici pel cas de la pancarta.

El passat 20 d’agost, Torra va afirmar que aniria al Suprem per “"mirar als magistrats a la cara" i "posar en qüestió l'Estat". També va dir que hi volia ser per "aprofitar l'oportunitat" d'expressar que es jutja un president que defensa la llibertat d'expressió.

Tot i això, el president no mirarà a la cara dels magistrats perquè no declararà i serà el seu advocat, Gonzalo Boye, qui ho faci per presentar un “recurs molt tècnic”, segons ha informat el corresponsal de TV3, Carles Castellnou. Torra, de fet, només estarà a la sala com a públic.

“Està previst que el president Torra sí que intervingui simplement fent una declaració traslladant-se a la llibreria Blanquerna. Allà farà una declaració, en principi sense preguntes, perquè l’entrada de la premsa no està permesa per motius de seguretat. Després el president es desplaçarà en tren cap a Barcelona”, ha informat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Benet, Barcelona, 17/09/2020 - 15:03

Que seria mediocres i ineptes sense poder escenificar teatre adreçat al ramat? viuen i exerceixen fins el final alló de "quan pitjor,millor" per mantenir enganyada la pobre gent que els vota. Aquest es un activista de saló que li importa ben poc els problemes del pais i de la gent, pero el molt miserable cada mes para la mà per cobrar i fer caixa

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 17/09/2020 - 13:47

Pero els pot excomulgar i encarregarli a la senyora Rahola i a la jauria pinsonada unes quantes misses negres per assegurar.se un biblic i indefugible castig . I sense comptar que ha anat alla amb tota la cort del farao a mirarlos al ulls, a acollonirlos, com nomes sap fer ell.

No saben amb qui s´estan jugant els quartos

#4.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 17/09/2020 - 20:44

Aclaracio pels no iniciats :

La pinsonada o els pinsonistes son tots aquells que vieuen magnificament del pinso public, el que tambe es coneix com La Menjadora.

Oi Antoniu ?

#3 ferran, jonestown, 17/09/2020 - 13:23

boye preparant un recurs molt técnic que serà el pasmo del suprem,el asombro mundial...

què pot sortir malament?...

#2 Albert, BCN, 17/09/2020 - 12:55

Viaja a Madrid para comerse un bocadillo de calamares y pasar el dia haciendo turismo... como hacia en Suiza, que de trabajar este hombre nunca fue capaz, su trayectoria como vendedor de seguros es la muestra.

#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 17/09/2020 - 12:36

Torra gasta nuestro dinero en abrir embajaditas para enchufar amiguetes mientras los médicos denuncian que no tienen el personal y el material necesario y los profesores que los han abandonado a su suerte sin medios

¿cuando los muertos se acumulen qué castigo merecerá Torra?