Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2019. 16:39h.

Torra no s'escapa del judici

El TSJC rebutja el recurs del president de la Generalitat

Torra no s'escapa del judici

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs del president de la Generalitat Quim Torra i reitera l'ordre de retirar la pancarta que reclama la llibertat dels dirigents independentistes presos i els que estan a l'estranger així com el llaç groc del balcó del Palau de la Generalitat.

La secció cinquena del Tribunal estableix que la retirada de la pancarta i dels símbols independentistes "s'ha de complir en els seus termes i els del requeriment subsegüent" i recorda que "és propi de les mesures cautelars el seu immediat compliment". El TSJC havia donat un termini de 48 hores al president de la Generalitat, Quim Torra, per retirar la pancarta.

El gabinet jurídic de la Generalitat va presentar aquest dimecres un recurs contra l'ordre que ordenava al president de la Generalitat, Quim Torra, a retirar la pancarta amb el llaç groc del Palau de la Generalitat i en demanava la suspensió de la mateixa.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 xavier fabra, olesa de monserrat, 26/09/2019 - 17:49

señor rius no cree usted que torra lo que quiere es que le inhabiliten ?, de esa forma seguirá cobrando como expresident y no quedara como un cobarde cuando la parroquia le apriete a el

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 26/09/2019 - 23:00

Pienso lo mismo que tú. Ha ladrado mucho y mordido poco, y se le acaba el crédito.

#3 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 26/09/2019 - 17:38

Este Tartufo ha de ser llevado a la sede del TSJCat esposado y en la parte de atrás de un coche policial.

#2 Benet , Barcelona, 26/09/2019 - 16:51

Aquest element es pensa que es omnipotent. Ara veurem l'escena de la retirada per part dels que han d'obeir les ordres dels jutges i que tenen el precedent de desobediencia reiterada des del 2017, i si no es aixi per sort tenim la Guardia Civil i la Policia Nacional que son els veritables guardians que ens defensen d'aquesta colla d sediciosos

#1 botifler1914, Waterluxe, 26/09/2019 - 16:49

Menos requerimientos y más parejas de la guardia civil deteniendo criminales.