Publicitat
Política · 28 de Maig de 2020. 09:25h.

Torra no va convidar ERC a Igualada

"Només s'ha convidat a una consellera igualadina, casualment del mateix partit que l'alcalde"

Torra no va convidar ERC a Igualada

ERC Igualada ha denunciat que no se'ls va convidar a la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, a Igualada i ha demanat a l'alcalde Marc Castells (JxCat), que “deixi de fer electoralisme i propaganda i que més enllà de la foto busqui el consens i el diàleg amb tots els grups de l’oposició per treballar conjuntament per refer Igualada”.

Esquerra explica que “des del minut zero, des del primer dia i de manera reiterada, tots els grups de l’oposició ens vam posar a disposició del govern per treballar plegats i conjuntament” i assegura que “hem sigut absolutament lleials i respectuosos davant l’emergència que vivíem, però el govern només ha actuat amb despreci i menyspreu, amb una manca d’informació absoluta”.

La formació republicana denuncia una "permanent campanya de menyspreu, d'atacs constants a la Consellera de Salut Alba Vergés i de l’electoralisme absolut de JuntsxCat" i assegura que “una mostra evident és que a l’acte amb el President Torra a Igualada només s'ha convidat a una consellera igualadina, casualment del mateix partit que l’alcalde, i en canvi no només no es va convidar a la Consellera igualadina Alba Vergés sinó que ni se la va informar, tampoc a la diputada Telechea i tampoc a cap grup municipal de l’oposició, a cap ni un".

La secció local d'ERC recorda que "Marc Castells va perdre dos regidors i la majoria absoluta a la ciutat", i que "no comptar amb els grups de l'oposició és apartar a més de la meitat d'Igualada, al 65% d'igualadins que no el van votar a ell i que tenen tot el dret del món de veure's representats en tot allò que afecta a l'ajuntament a través dels grups polítics que van votar".

Els republicans consideren que “l'article conjunt que vam fer totes les forces de l'oposició demanant diàleg i consens, mostrant-nos disposats a treballar junts i amb la voluntat de refer plegats la ciutat ha estat ignorat i es segueix exactament amb la mateixa tònica: menyspreu i manca de diàleg, informació i consens combinat amb dosis desproporcionades de propaganda i electoralisme".

Finalment, es mostren “decebuts per l'actitud de l’alcalde" i demanen "un tomb de 180 graus en la manera de governar la ciutat", tenint en compte que "Castells ja no té majoria absoluta, la va perdre, i no pot fer el que vulgui. Per salut democràtica cal que tots els grups, govern i oposició, construïm plegats el futur d'Igualada i que aquest sigui l'únic objectiu".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 no soy nadie, barcelona, 28/05/2020 - 15:16

Es lo único que saben hacer, salir en la foto. Que vergüenza y que humillación más grande para Cataluña, estar en manos de estos infraseres emocionales

#8 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, LOS INDEPENDENTISTAS QUE FUERON A PERPINYA FRANÇA CON PUIGDEMONT CONTAGIARON TODO IGUALADA EL , 28/05/2020 - 14:39

Para hacer memoria IGUALADA ,Fue la CIUDAD Cercada por la Policia MOSSOS DE ESCUADRA Para que NO Saliera nadie ni entrada POR LOS MUCHOS CONTAGIOS DEL CORONAVIRUS . Estos Contagios tan fuertes LLegaron a IGUALADA Cuando muchos AUTOCARES DE INDEPENDENTITAS Se fueron a PERPINYA FRANCIA Al acto de Puigdemont .De alli trajeron el virus .

#7 Galba, Barcelona, 28/05/2020 - 12:54

A ver! Lo primero es lo primero: relator, quién invita a quién, quién es más republicano, más héroe.... más imbécil.

#6 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 28/05/2020 - 12:35

¡Ay, qué lástima más grande!

#5 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu HUS TENIU QUE POSAR LA MASCARETA , PER ACABAR AMB EL ESTAT DE ALARMA RAPIDO ES UN FET , E.R.C. TENIU UN PROBLEMA I ES DIU JXCAT ELS DEL 3% HUS TRAICIONEN HUS FAN MAL I VOSALTRES ENC, 28/05/2020 - 12:16

¿ A QUE ESPERA E.R.C. A TRENCAR AMB JXCAT ? A que espera E.R.C. Dejar solos a los de QUIM TORRA I PUIGDEMOT . Cal fer UN VOT DE CONFIANÇA a Quim Torra per veura qui esta amb ell al ParlamentVOT DE CENSURA JA ...EL ENEMIGO DE E.R.C. Al Parlament no son P.P. , O CIUTADANS O EL P.S.C. El enemigo SON SUS SOCIOS JXCAT .