Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2018. 13:23h.

Torra només s’adreça als “ciutadans de la República catalana”

Llegeix una declaració institucional on remarca que “tornar enrere no és cap opció”

Torra només s’adreça als “ciutadans de la República catalana”

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha llegit una declaració institucional amb motiu del primer aniversari de la DUI al Parlament i ha recordat que “tal dia com avui es proclamava políticament la República Catalana”.

“Aquest any no ha transcorregut com volíem. Tot el pes repressiu de l'Estat espanyol va caure damunt del govern legítim i democràtic”, ha reconegut. També ha advertit l’Estat que no acceptarà que es condemni els presos.

"És un judici contra els milions de catalans que el 3 d’octubre de l'any passat van aturar el país per refusar la violència i defensar els nostres drets civils, socials i nacionals. No acceptaré cap sentència que no sigui la lliure absolució dels encausats”, ha dit.

“Fem una crida a tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes de la República catalana a fer-nos dignes de la llibertat que ens hem donat i a construir un Estat que tradueixi en acció i conducta les inspiracions col·lectives”, ha afegit.

"Ningú no diu que serà fàcil. Però tornar enrere no és cap opció. El compromís amb la llibertat, els drets civils i la democràcia no serà mai la moneda de canvi de cap negociació. No tingueu cap dubte que aquesta és la divisa que guia la meva actuació”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#24 Javieritu, Palma de Mallorca, 28/10/2018 - 11:15

Tiempo habrá de encontrar la manera para enchironar a este fulano. Y de ser posible arruinarlo también. Es lo mínimo que le debemos los catalanes por sus servicios.

#23 OtgerCataló, BCN, 28/10/2018 - 00:11

Sense drets civils ni socials i sí polítics, agafen de l'erari públic entre 80.000 i 150.000 € sense treballar. Que no farien amb tots els drets? Doncs el que van fer els Pujol's Ferrusola's, a més a més robar. Això és per a ells els drets civils. Cada vegada què sento parlar de drets civils a aquesta piara, vomito. Acabaran tots empresona

#22 Risitas, Estremera, 27/10/2018 - 21:24

jajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajajaja jajaja

#21 Soloesmiopinion, Tabarnia, 27/10/2018 - 18:17

Es decir, le hablaba al vacío.

#15 ME APRIETA LA BARRETINA, TABARNIA, 27/10/2018 - 18:17

Me gusta eso de que Volver atrás no es una opción.

Considerando que son una auténtica m, que están en la m. y no quieren volver atrás... bien... esto significa que seguirán ahí... en la m.

La cosa es que, a los demás, no nos hagan entrar en ella, dejemosles ahí, en su estado natural. En la M.