Publicitat

El president acata la sentència del Suprem

Torra obeeix

Quim Torra ha abandonat el Palau de la Generalitat aquest dilluns a les 19.20 h en el que ha estat el seu últim acte com a president de Catalunya, després que aquesta tarda un funcionari del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya li notifiqués la sentència d'inhabilitació al president de la Generalitat, que era l'últim pas per oficialitzar la decisió dels jutges. 

Torra ha sortit per la porta principal de Palau acompanyat per la seva dona, pels líders de ANC i Òmnium Cultural i per la resta de membres del seu Govern, que ara hauran d'actuar en funcions fins que hi hagi eleccions. 

Al final, el president de la Generalitat ha decidit plegar descartant altres fòrmules com desobeir els tribunals, tancar-se a Palau, com proposaven alguns sectors radicals; o la via Venturós, que havia proposat la CUP.

La resolució del TSJC insta a comunicar al vicepresident Pere Aragonès que queda activada la substitució del president i també reclama comunicar la sentència al president del Parlament, Roger Torrent i a la delegada del Govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#36 Flanagan, Tabarnia City, 29/09/2020 - 15:50

Como buen corderito como dijo Revilla.

#35 Albert, BCN, 29/09/2020 - 14:30

Yo me imaginaba al chistorrra cual Braveheart liderando las tropas CDR hasta el final... pero que bajon, que falta de epica y de liderazgo. jajajaja brutal

#34 Carlos Gomez, bestiaamb forma humana, 29/09/2020 - 13:02

No us deixeu engenyau que aixo no te res d´assenyament ni aterrament. Es el cientific efecte del xarop de trena, capaç de desasilvestrar al patriota mes arrauxat i si el pacient es un cobardica de mena nomes cal recordarli, com la soga a un pariente del ahorcado.

A grandes males grandes remedios

#33 Tirant, Bcn, 29/09/2020 - 12:43

Un covard de manual, com tots aquests separatistes que es llancen al carrer ...
Per què ha acatat la sentència i es va a casa en lloc d'atrinxerar-se al Palau de la Generalitat i forçar que sigui la Guàrdia Civil la que el tregui emmanillat? ... Covard, cagat, com tots ells.

#32 Manuel, Tarazona, 29/09/2020 - 11:44

¿Alguien lo dudaba? Sólo le ha faltado imitar la épica de su ídolo y salir de Palau en el maletero de un coche.
Criaturitas...