Publicitat
Política · 3 de Gener de 2020. 21:15h.

Torra passa la responsabilitat a Torrent

Deixa el seu futur en mans del Parlament

Torra passa la responsabilitat a Torrent

El president de la Generalitat Quim Torra ha anunciat la convocatòria d'un ple extraordinari aquest dissabte per tal que el Parlament es posicioni sobre la decisió de la JEC d'inhabilitar-lo. "He parlat i he demanat al president del Parlament la convocatòria d'un ple per demà. Cal que el Ple es posicioni sobre la decisió de la JEC que vulnera la Llei" ha apuntat.

Torra, en una intervenció aquesta nit després d'una reunió, ha denunciat que "un òrgan administratiu electoral s'ha atribuït unes funcions que no li pertoquen". "És la segona vegada que s'intenta destituir un president de la Generalitat legitim des d'un despatx de Madrid" ha dit, indicant que "volen treure i posar presidents sense fer cas de la democràcia".

El president ha manifestat que "tan sols em pot inhabilitar el Parlament de Catalunya". "Avui es vol alterar la voluntat democràtica de Catalunya, és també un atac contra els electors de Catalunya. No ho permetrem" ha apuntat.

Quim Torra ha recalcat que "el meu compromís amb Catalunya és ferm" i ha anunciat que presentarà recursos a aquesta decisió de la JEC.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 EduardR, BCN, 04/01/2020 - 11:20

Que se deje de rollos.... lo van a empurar por una pancarta... ke tio más patético. Este es el nivel señores.

#4 Santi, Barcelona, 04/01/2020 - 09:24

Un personatge que ha estat posat a dit per aquell vivales de WCLoo que va fugir covardament amagat en un maleter, un personatge que ha denigrat a mes de la meitat dels catalans, que ha atiat el foc de la divisió, que ha permés i alentat el desgavell al carrer, aquest element ja fa temps que hauria d'haver estat expulsat sense consideració.

#3 Charly, Barcelona, 03/01/2020 - 22:07

Un recurso, como un caco obediente, que no, que yo no he hecho nada malo, señores del tribunal español.

#2 Charly, Barcelona, 03/01/2020 - 22:01

Un recurso, como un caco obediente, que no, que yo no he hecho nada malo, señores del tribunal español.

#1 Identitari de debò , Lleida, 03/01/2020 - 21:34

Però si a ell no el va ficar el pobe, va ser Puigdemont hahaha Contraccions indepes.