Publicitat
Política · 15 de Gener de 2019. 14:34h.

Torra perd autoritat

ERC i Puigdemont corregeixen el president amb els Pressupostos

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha palesat la seva manca de lideratge en tot l'afer dels Pressupostos de l'Estat, on no només ha estat matisat per un dels partits que formen el Govern sinó que també va ser corregit pel seu antecessor al càrrec, Carles Puigdemont, tot i que aquest el va designar successor a dit.

Torra va amenaçar dies enrere amb una crisi de Govern si els republicans o el PDECAT aproven els Pressupostos de l’Estat. Això va provocar la ràpida resposta d'Esquerra, que a través del diputat Joan Tardà li va recordar que "la decisió la prendrà ERC".

També Carles Puigdemont va contradir Torra i va recordar que "la decisió pertany als grups parlamentaris" presents al Congrés dels diputats. "Ni el Govern ni els grups parlamentaris del Parlament no tenen cap decisió en la tramitació o aprovació", va dir, a més de remarcar que "el Govern i el Parlament poden tenir opinió política, però no tenen capacitat de decidir".

Preguntada per aquesta manca de lideratge en roda de premsa, Elsa Artadi s'ha limitat a argumentar que "tant el Govern com els grups parlamentaris a Madrid estan tots perfectament alineats i van tots en la mateixa direcció. Hi ha un consens dintre del Govern sobre com s'ha d'afrontar la decisió sobre els Pressupostos". "Tots els agents que podrien estar implicats jo crec que estan perfectament alineats", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 charly, Barcelona, 15/01/2019 - 18:06

Ah, pero ¿la ha tenido alguna vez?.

#4 Veciana, Barcelona, 15/01/2019 - 17:15

Aquesta acabarà portant un altre cop la bufanda de l´Espanyol i anant al Gol Sud jajajaaaa.

#3 botifler1914, Sinitaca, 15/01/2019 - 16:50

Alineados a alienados???
Dime ratita pija.

#2 Lluc, Barcelona, 15/01/2019 - 15:34

Aquesta pija farà be en fugir i dimitir perque no te ni el més minim nivell per contrastar les preguntes assenyades i punyents d'un periodista de veritat com és en Rius. Si aquesta pija es la que ha de donar la cara per la colla d'ineptes que representa es evident que qualsevol observador d'un altre pais pot compadir-nos del que hem d'aguantar