Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2019. 14:11h.

Torra prepara el conflicte

“Lamentablement part de la població sembla preparada per fer servir la violència”

Torra prepara el conflicte

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una entrevista al mitjà belga Doorbrak que recull l'Ara, considera que el procés sobiranista ha entrat en "una nova fase". Torra reitera la condemna als actes vandàlics post-sentència però assegura que el procés ha entrat en un nou moment perquè "lamentablement, part de la població sembla preparada per fer servir la violència".

En l'entrevista, el president reitera el rebuig a la violència: "Condemnem amb força la violència, però demostra que el conflicte català ha entrat en una nova fase". Insisteix que la sentència ha estat injusta i explica que l'objectiu del Govern és aconseguir asseure's en una situació d'igualtat amb el govern de Madrid i amb un mediador internacional".

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#43 Albert, BCN, 26/11/2019 - 20:54

El viejo truco de lanzar la piedra y esconder la mano propio de los cobardes y pusilanimes como Torra... a ver, que el conflicto lo habeis generado desde el desgobierno y el principal responsable eres tu Torra.

#42 Sergi Sergio, Barcelona, 26/11/2019 - 14:08

Nada es extraño, Torra es un CDR colocado por el Napoleon de Waterloo al frente de la Generalitat, por tanto cualquier cosa que diga y haga no es de extrañar.

#41 josep miquel, calella, 26/11/2019 - 12:37

Els pobles que ignoren la seva historia estan condemnats a repetir-la. El que una part estigui preparada per la violència, recorda aquella situació de Companys deixan fer a la FAI i que va produir tantes victimes. La situació politica s´ha sembla molt al febrer-març del 36. Un govern front popular que donarà l´amnistia, i desprès que passa ?

#40 Demolition man, Chez Fangue, 26/11/2019 - 11:20

Els tratorians encara no s'adonen que amb Torra tenen les termites a casa, aquest individu tot solet és capaç de carregar-se el procès i la m...que el va parir en dos mesos de continuar fent el ximple (cobrant, aixó sí), desbarrant, tirant-se pets i esperonant la bretolada indepe fins a límits increïbles, pero és l'unic recurs que te Puigdemon

#39 =CATALUÑA= ... PERTENECE ... a ... TODOS ... los ... =ESPAÑOLES= ... ... ... ... ... ... ..., Los CATALANES NO-NO somos los "Propietarios" de CATALUÑA ... somos los "USU-FRUCTUARIOS" de CATALUÑA, 26/11/2019 - 11:16

NO es
NI LEGAL
NI LEGÍTIMO
NI DEMOCRÁTICO:
que una =MINORÍA=
[=1927000=] de
ESPAÑOLES
-GOLPISTAS y TRAIDORES-
[=encarcelados,
huidos,
fugados,
y/ó
desterrados=]
quieran IMPONER
su VOLUNTAD-UNILATERAL
[=ROMPER-ESPAÑA=]...
a los =47'27 MILLONES=
de ESPAÑOLES...
[=FIELES y LEALES,
en su INMENSA-MAYORÍA,
a ESPAÑA=]