Publicitat
Política · 28 de Setembre de 2021. 11:15h.

Torra proposa una revolta "ciutadana" després d'haver penjat només una pancarta

Reclama un pla per defensar-lo "amb totes les conseqüències"

Torra proposa una revolta "ciutadana" després d'haver penjat només una pancarta

rra, el dia de la seva inhabilitació

L'expresident Quim Torra ha proposat una revolta "ciutadana" en un article a El Punt-Avui coincidint amb el primer aniversari de la seva inhabilitació per desobeir els requeriments de la Junta Electoral de despenjar la pancarta per la llibertat dels "presos i exiliats" de Palau en període electoral.

Torra manifesta que "ens cal un pla, un programa, una estratègia, una ruta a seguir. I ens cal reconèixer que, més enllà de la fórmula –un referèndum, una DUI o una revolta democràtica ciutadana–, allò que caldrà és defensar-ho amb totes les conseqüències".

"Diem que som independentistes, que volem la independència, però ens deixem atrapar en una taula de diàleg que no té cap possibilitat d'èxit –per a l'independentisme– perquè l'Estat no negociarà mai l'autodeterminació de Catalunya", exposa.

També lamenta que "mentre l'Estat espanyol continua la seva batalla unilateral contra l'independentisme, aquí no es treballa, s'exposa i s'executa un programa d'unitat per exercir la sobirania i culminar el procés d'independència".

Finalment, critica que ara fa un any "alguns van voler girar full ràpidament pensant ja en les eleccions, a veure si esgarrapaven quatre vots més". "Encegats per unes ganes irreprimibles de desgast contra mi i contra la voluntat d'una part important de l'independentisme de continuar avançant, inutilitzant la repressió, massa gent va passar per alt la follia antidemocràtica amb què actuava –un cop més– l'Estat espanyol", conclou.

 

 

museu.jpg

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#29 BEJOTA, bcn, 29/09/2021 - 13:12

El voto de Lérida vale casi 3 veces que en Santa Coloma de Gramanet. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F.
Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".
LO QUE PODEIS HACER ES RECONQUISTAR LA CATALUNYA NORD (UN 1

#28 David, Mataro, 28/09/2021 - 22:20

A ver si empieza pronto el baile y me toca de pareja un torra.

#27 BEJOTA, bcn, 28/09/2021 - 21:14

LE ECHO MUCHO E MENOS , TORRA, PORQUE CADA VEZ QUE HABLAS PIERDEN 3000 VOTOS.DIUEN...DIUEN...LO QUE CUENTA ES QUE EL LAS ELECCIONES DEL 14-F ,EL SEPARATISMO OBTUVO EL 26% (UNA PERSONA , UN VOTO).

#26 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/09/2021 - 20:22

Eso, eso, y os ponéis en primera fila a recibir palos como hicisteis el 1O. Ahhh, que no? que el 1O dejasteis vendidos como estás a los que se creyeron vuestras milongas? Vaya, vaya...

#25 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/09/2021 - 20:20

Luego nos preguntamos por qué hay actos vandálicos en Catalunya día si,día también.

#25.1 dfrank, erdamatuput del nord, 29/09/2021 - 11:37

en catalunya no my friend...en Tabarnia...