Publicitat
Política · 6 de Maig de 2020. 20:22h.

Torra reclama a Asens "excuses públiques"

Per parlar del "sectarisme" del president al Congrés

Torra reclama a Asens "excuses públiques"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reclamat en una piulada "excuses públiques" al diputat dels Comuns, Jaume Asens per haver parlat del "contagi del sectarisme de Torra" i del "virus de la confrontació identitària" durant la seva intervenció aquest dimecres al Congrés dels Diputats. Torra li ha traslladat en el missatge que "no et reconec" i li ha recordat que "ja vas insultar-me titllant-me de feixista".

"'El contagio del sectarismo de Torra', el 'virus de la confrontación identitaria'. Sincerament, Jaume Asens, no et reconec. Ja vas insultar-me titllant-me de feixista i vaig callar. Avui, tot això. Et demano unes excuses públiques" ha escrit en la piulada.

21414-piulada.jpg

Asens ha manifestat durant la seva intervenció al Congrés que "necessitem més l'ERC de Tardà que l'ERC que viu lligada de peus i mans a Torra, com vivia abans lligada a la Convergència de Pujol. Necessitem que recuperin l'esperit de fraternitat de Companys per evitar el contagi del sectarisme de Torra", ha dit.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 Els caragirats, Girona, 07/05/2020 - 11:04

Torra i l'alcaldessa de Girona ho tenen ben estudiat, quan toca s'en van a tallar una carretera o l'estació de l'AVE, seguidament agafen el cotxe oficial amb xofer i tornen a la poltrona, l'un fa unes declaracions insultant a tot deu i l'altra es munta un ballet amb quatre desgraciats del seu entorn municipal i el penja a You Tube. Bravo!

#24 Dr Strangelove, Mein führer! I can walk!, 07/05/2020 - 10:59

Asens puede tirar de manual procesista:

se han malinterpretado mis palabras, pido disculpas si alguien se ha sentido ofendido.

Y arreglado... como lo arreglarían ellos...

#23 Nancy, Sant Joan Despí, 07/05/2020 - 10:39

para ambos sobacos o alerones, en caso de transpirar.
Lo saben donde vivo, en El Prat de Llobregat, en Barcelona, en Artesa de Segre, en La Seu d'Urgell, en Tàrrega,,,, lo del cante "jondo" sobaquil.

#22 Nancy, Sant Joan Despí, 07/05/2020 - 10:38

de hacerlo si lo dijo y lo hizo ni en el medio que lo hizo reitero si es que lo dijo y encima se disculpó.
No veo que sean unas disculpas sinceras si no que si se le pilla a alguien con el carrito de los helados si se disculpa rápido la condena moral y ética puede ser que sea menor.
Y quien se pica ajos come y que se ponga un buen desodorante

#21 Nancy, Sant Joan Despí, 07/05/2020 - 10:36

Yo no estoy al día ni puedo aseverar en sede parlamentaria o en sede judicial que dicen que dijo el señor MHP de la Generalitat, Joaquim Torra i Pla que dijo aquello "de bestias con forma humana". Tampoco lo puedo negar en ambas sedes citadas.
Pero en el hipotético caso que lo dijera o escribiera y además se disculpará yo no creo ni en su forma