Publicitat
Política · 16 de Desembre de 2020. 20:00h.

Torra recomana al Govern el “tancament de tot”

"Si el Doctor Argimon em digués ara mateix que s'han de tancar bars jo aquest vespre faig el decret”

Torra recomana al Govern el “tancament de tot”

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, en una entrevista a RAC1, ha considerat que el Govern ha de prendre decisions “ja” respecte al coronavirus i ha manifestat que “si el Dr. Argimon em digués ara mateix que s'han de tancar bars, jo, aquest vespre, faig el decret de tancament de tot. Nosaltres preníem aquestes decisions quan ens ho deien els tècnics”.

“Hem ensopegat dos cops amb la mateixa pedra a l’hora de flexibilitzar les restriccions. Sabem que quan hi ha interacció tenim problemes. No hem d’esperar a veure què passa divendres. Sabem perfectament on serem divendres. Prenguem les decisions avui. No podem esperar”, ha afegit.
 
"Hem de prendre les mesures sanitàries necessàries i, per tant, hem de compensar a la gent que ha de tancar. Endeuteu-nos tot el que faci falta, però aquesta crisi no la poden pagar els ciutadans”, ha dit,

Torra també ha acusat ERC d’aprovar els Pressupostos “a canvi de res” i ha insinuat que el conseller El Homrani hauria de dimitir. “Si ets responsable, has de dir-ho, i quan no has fet bé una cosa has d’assumir-ne les responsabilitats”, ha apuntat.
 
Per acabar, Quim Torra ha parlat sobre les eleccions del 14 de febrer i ha dit que, amb les dades actuals, caldria ajornar-les: “Ara crec que no es farien les eleccions. Estarem en una pujada. El País Basc i Galícia van endarrerir les eleccions per això”.
 
“Si es poden fer el 14 de febrer, fantàstic, però siguem raonables. No hi pot haver un mínim de dubte sobre gent que no pugui anar a votar pel que sigui”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#25 Laughter, L'H - España, 17/12/2020 - 22:09

¿Torra? ¿ y este quien es?

#24 Streaker, Barcelona, 17/12/2020 - 14:15

Lo que tendría que cerrar este sujeto es su bocaza y dedicarse a gastar la escandalosa pensión vitalicia que se auto adjudicó.

#22 carlos sanchez manils, mollet del vallés, 17/12/2020 - 11:13

aquesta colla ens estan prenen el pel per tot arreu.

#21 una pregunta, Tarragona, 17/12/2020 - 10:23

¿Se atreverá algún gobierno algún día en quitarles los vitalicios y privilegios a sujetos como este racista que solo ha traído problemas, miseria y desgracia ?

#20 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 17/12/2020 - 10:07

Gran sueldo durante 4 años y luego una pensión que ya quisieran algunos después de deslomarse toda una vida. Y Ud. que ha hecho? Nada, absolutamente nada. Ud. era un don nadie que el único "merito" que ha hecho" es autoinhabilitarse (no daba para más, no sabía gobernar, y más pornto que tarde, cairía) Su líder supremo ya tiene a otro: Joan C